Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Bir Şok Daha-Uçuşlar Kalktı
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.03.2010, 12:57   #1
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1222 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Bir Şok Daha-Uçuşlar Kalktı

Sivas'a bir şok daha, geçtiğimiz yıllarda kış aylarında kaldırılıp, yaz aylarında tekrar konan İzmir, Kayseri ve İstanbul Sunexpress uçuşları Ulaştırma Bakanlığı, THY ve Sunexpress tarafından iptal edildi...
THY yetkilileri ile yapılan görüşmede, yöneticiler bu iptalin geçici değil, kalıcı bir iptal olduğunu, uçuşların geri konmayacağı açıkladı.
Sunexpress geçtiğimiz yıllarda İstanbul, İzmir ve Kayseri uçuşları ile Sivaslılara hizmet veriyordu.

Kıbrıslı: Geçtiğimiz sene bir arkadaşımız vardı, çok sık anıyorum bu aralar ama benimle İzmir seferleri hakkında iddialaşmıştı İstanbul'da oturduğu yerde, ben İzmir'de yaşıyordum o dönemde, uçuşlar kaldırıldı dediğimde "Hayır var" demişti oysaki ben Sivas'a yeni gidip gelmiştim ve kaldırılaı 1 ay olmuştu bu uçuşlar, yaz gelince geri koydular ve geçenlerde İzmir'e gitmek için araştırdığımda öğrendim ki Sunexpress Sivas'tan tamamen çekilmiş, tüm seferlerini çekmiş Sivas'tan sadece İstanbul'a sefer varmış şu anda o da pahalı THY ile... Geçtiğimiz yıllarda dış hatlar başlayacak, Muğlaya, Antalya'ya uçuşlar olacak diye uçup kaçanlar vardı, hatta bunları Başbakan Sivas'a geldiğinde kendisi de söylemişti...

Ben artık Aziz Halkıma bırakıyorum bu insanları...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...