Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Cem İbadeti'nden Kareler
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 27.03.2010, 00:04   #56
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 727 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Cem İbadeti'nden Kareler

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Madimak hos geldin, seni yeniden gördügüm icin sevindim, siteye renk geldi ve umarim bu renk kalici olur.
Sağolasın abi.Her ne kadar gıcık olanlar çoğunlukta olsa da,beni gördüğüne sevinenlere teşekkürlerimi borç bilirim

Konu dışına çıkmamak adına her ne kadar "Kibrisli" cevap vermiş olsa da Süpürgeci'nin Görevini yazmak istiyorum...

"Cemde temsili olarak dökülen günahları süpürür meydanı temizler. Bunun diğer bir manası da şudur; ey cemde oturan canlar ben bu meydanı süpürüp temizledim sizlerde kalbinizi temizleyin yedi nefsi emmare ile cemde oturmayın manasındadır. Cem meydanının sık sık temsili olarak süpürülmesinin sebebi budur. Cemdeki canlara tekrar tekrar hatırlatmaktadır. Süpürgecinin Piri Seyyid Muhammet’tir. Cari hizmetini Maide Suresi 100. ayetine göre yapar.

Maide Suresi 100. Ayeti: Mundarın çokluğu hoşunuza gitsede mundarla pak bir değildir o halde ey akıl sahipleri temizlenin ki kurtuluşa eresiniz"