Alıntı:
Beki Yatırımlar Niye kayıyor Hızlı tren sapıyor Söyle Niye bütçeye parayı kısıtlıyorlar Tüm bunları görmemek kör olmaktır
|
Hızlı tren yatırımı kaymadı devam ediyor sadece Yozgat'ta ki dağlık bölgelerde yapılan çalışmalar planlanandan geç bitecek bu halka yanlış anlatıldı. 2 Bölge müdürlüğü kuruldu daha dün. Hastanenin ve Adalet sarayının ihalesi yapıldı. Dereyolu için bazı noktaların bölünmüş olması kgm'nin yatırım planında.
Alıntı:
Mavi treni bile iptal ettiler hala Akp ye oylara devam
|
Mavi tren ise bence kalkması normaldi çünkü boş gidiyordu ama kalkmadı sadece ray bakımlarının yapılabilmesi için tren seferlerini azaltmaya yönelik bir gelişmedir. Tekrar başlayacağını bakanlık müsteşarı söylemiştir.
Alıntı:
Ben Sivası Seviyorum Kardeş Sivasın Sorunlarını Unutana vermem Abdullatif şenere veririm yine bunlara vermem Benim için Sivas daha önemlidir
|
Emin olun bende Sivas'ı seviyorum hatta projeler geliştiriyorum, ilgili birimlere yazıyorum. Bu yıl belediyede o kadar konuştum kiminde dinlenmedim bile ama yine de Sivas için dedim.. Cumhurbaşkanlığına da bir mail attım cevabı gelince onu da paylaşacağım..