Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 28.03.2010, 21:28   #11
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

İsmail Özçelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İsmail Özçelik Şuan İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.04.2015 16:17

Tecrübe Puanı: 682 İsmail Özçelik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Karşıyaka köprü yolu destek olmadan yapılmaz

Alıntı:
Beki Yatırımlar Niye kayıyor Hızlı tren sapıyor Söyle Niye bütçeye parayı kısıtlıyorlar Tüm bunları görmemek kör olmaktır
Hızlı tren yatırımı kaymadı devam ediyor sadece Yozgat'ta ki dağlık bölgelerde yapılan çalışmalar planlanandan geç bitecek bu halka yanlış anlatıldı. 2 Bölge müdürlüğü kuruldu daha dün. Hastanenin ve Adalet sarayının ihalesi yapıldı. Dereyolu için bazı noktaların bölünmüş olması kgm'nin yatırım planında.

Alıntı:
Mavi treni bile iptal ettiler hala Akp ye oylara devam
Mavi tren ise bence kalkması normaldi çünkü boş gidiyordu ama kalkmadı sadece ray bakımlarının yapılabilmesi için tren seferlerini azaltmaya yönelik bir gelişmedir. Tekrar başlayacağını bakanlık müsteşarı söylemiştir.

Alıntı:
Ben Sivası Seviyorum Kardeş Sivasın Sorunlarını Unutana vermem Abdullatif şenere veririm yine bunlara vermem Benim için Sivas daha önemlidir
Emin olun bende Sivas'ı seviyorum hatta projeler geliştiriyorum, ilgili birimlere yazıyorum. Bu yıl belediyede o kadar konuştum kiminde dinlenmedim bile ama yine de Sivas için dedim.. Cumhurbaşkanlığına da bir mail attım cevabı gelince onu da paylaşacağım..
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla