Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Karşıyaka köprü yolu destek olmadan yapılmaz
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 28.03.2010, 23:34   #26
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 19:19

Tecrübe Puanı: 789 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Karşıyaka köprü yolu destek olmadan yapılmaz

Alıntı:
sultansehir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ya bu mantıkla da hiçbir işi hiçbir belediye yapamaz. Kapatalım o zaman belediyeleri madem bir işe yaramıyorlar. Sanki aksuda istimlak sorunu yok orda daha fazla ya dünya kadar bu uzun ince bir yol geniş bir parktan daha fazla mı problem?
Farkındaysan Ben bu köprüden bahsediyorum bu iş öyle bir boyuta geldiki Belediyenini şu anki imlkanlarında Çözülmeyecek bir sorun Devletin yardımı gerekiyor bunu senin kafan anlamasada bu böyle Doğan Ürgübün ben yalan söyleyip Sivasın Kötülük yapacağına inanmıyorum Öyle senini kafana göre asfalt döküp bitecek bir yer değil bizzat gittim ben oraya Gördüm bir gör bak nasıl ora Tamam Doğan Ürgüp yapamıyor Vekiller niye müdahale etmiyor 4 vekilimiz var Vali ne yapıyor b,raz bunlarıda görün yoksa Bütün suçu ürgübe atmayın ben onu demeye çalışıyorum

Özel idarenini hiçmi suçu yok

Valinini hiçmi suçu yok

Karayollarının hiçmi suçu yok

Millet vekillerimizin hiç mi suçu yok

Bunlarıda görün Doğan ürgübün bu projede beceriksizliği varsa onlarında suçu var yok öyle birine suç at bırak

Konu H_Turan tarafından (28.03.2010 Saat 23:34 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar H_Turan'e Teşekkür Ediyor...