Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.04.2010, 09:38   #36
Pusula_58
Usta Yiğido

Pusula_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pusula_58 Şuan Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2013 15:51

Tecrübe Puanı: 798 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Muhsin Yazıcıoğlu Devlet Üniversitesi için haydi Sivaslılar destek olalım...

Alıntı:
*hattabinoglu Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayin Arbican,sen fikirlerini bence kendine sakla. Muhsin Yazicioglu nu sevmediginizi biliyoruz yazilarindan belli oluyor nasil biri oldugunz. ha ben size kötü birisiniz demiyorum sadece hangi fikirde oldugunuzu tahmin ediyorum. Degerli bir Insanin ismini yasatmaya calisiyorlar hepsi bu kadar. Saygilar
Öncelik isim değil ilimize ikinci bir üniversite nasıl yapılır onun çabalarını göstermeliyiz, fikir konusuna gelince böylelikle sizin nasıl biri olduğunuzu tahmin ettik demekte ne demek? Olurmu öyle şey. Fikirleri sakla diye bir şey olmaz, fikirler tartışılmalıdr, tartışılmadan doğrularda bulunmaz.
Sayın yazıcı oğlu iyi bir insan olabilir sizin görüşünüzü temsil edebilir, ancak bu tür yerlere verilecek isimlerin tarihi bir geçmişi ülke adına kazandırdığı kazanımlar olması gerekmezmi? Cumhuriyetin temelinin atıldığı bir kentte, bu ülke için cephelerde savaşmış kanını, canını vermiş şehitlerimiz, gazilerimiz var hele üniversite bir gelsin isim bir şekilde verilir.
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla