Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - SİVAS´I KONUŞMAK İSTİYORUM
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 04.05.2010, 22:29   #10
bilal kose
Usta Yiğido
 
bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33

Üyelik Tarihi: 18.11.2008
Yaş: 50
Mesajlar: 27.062
Tecrübe Puanı: 3275 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: SİVAS´I KONUŞMAK İSTİYORUM

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yaklaşık dört yıldır tanırım [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]. Amacı Sivas´ı tanıtmak, sivaslıları kaynaştırmak ve bir yerde buluşturmak için kurulmuş bir site [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
.
Yöremizi, ilçelerimizi, köylerimizi tanıtan ve üyelerin bilgisinden de faydalanan güzel ve seviyeli bir site idi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]. Sivas´tan, Türkiye´den ve hatta dünyadan ilginç konular, haberler konuşulur, tartışılırdı.
Bazen tartışmalar hararetlenir, insanlar kendi görüşünü haklı göstermek için gayret gösterirdi. Nadir de olsa kendisinden olmayana hakaret edenler de yok değildi tabii.Bazen merak eder benim görüşümde olmayan kişilerin bana yazdıkları cevabi yazıları bir an önce okumak için can atardım.

Benim asıl mekanım sitemizin ozanları idi. Akşamın erken saatlerinde sitede toplanan şairler gecenin geç saatlerine kadar vatana, sevgiliye olan özlemlerini ozan diliyle anlatmaya çalışırlardı. Kimi sarıdan, kimi cimcimeden dem vurur, kimi de gündemdeki konuları ozanlar bölümüne taşır şiir diliyle, gönlünden geldiği gibi anlatırdı. Bazen uzun bir seyahate çıkar, bazen bir köyde kapanıp kalır, bazen de bir güzel gözden alınan ilhamı sayfalara sığdıramazdık. Öyle seviyeliydi ki sohbetler keşke yarın hemen olsa diye yarını iple çekerdim. Diğer üyelerin de benden farklı olduklarını düşünmüyorum.

Aradan geçen zaman sitede büyük değişiklikler olmasına neden oldu. Siyasi tartışmalar yapan grup dağıldı önce, sonra ozanlarda nadir beyitlerle bazen hüzün, bazen neşe saçan şairler terketti siteyi. Onların yerini çiçek gönderenler, 58.000´den geriye doğru sayanlar, sevgililerine msn´de, telefonda ya da evinde söylüyebilecekleri sözleri siteye taşıyanlar geldi. Sivas ve sivaslıların sitesi olmaktan hızla uzaklaştı [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...], hepimizin gözü önünde yavaş yavaş eridi, eritildi. Seviye düştü, site kuruluşundaki amaçından uzaklaştı, uzaklaştırıldı. Müdahale edilmedi ya da yeteri kadar özen gösterilemdi.
Ben sivaslıların Sivas´ı konuştuğu, sivaslı olmanın gereğinin yapıldığı bir site istiyorum Kültürüyle, şiiri, ozanıyla, madımağı, yemliği, yolları, köyleri ve yiğidosuyla Sivaslı olan, Sivas´ı paylaşan bir site arzuluyorum.

Bu yolda elimden gelen gayreti göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın.

Yeter artık ben ne 58 binden geriye saymak, ne de bir sonraki üyeyi tahmin etmek istiyorum.

Sivaslılar, artık bu sitede ya Sivas konuşulsun ya da Sivas konuşulsun.

Saygılarımla


Hasan Ilter
BANA TERCUMAN OLMUSSUN ABI ELINE SAGLIK HAYRNLIKLA ARZULAYARAK GIRDIGIM ZAMANI KOVALIP BIRAN ONCE GIRMEK ISTEDIGIM SON ZAMANLAARDA MAGAZIN PROGRAMLARINA DONMUSTU ELIN DILINE SAGLIK ABI BU KONUDADA ELIMDEN GELENI YAPMAYA HAZIRM SAYGILAR
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 10 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor...