Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - SİVAS´I KONUŞMAK İSTİYORUM
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.05.2010, 21:35   #29
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09

Tecrübe Puanı: 1121 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: SİVAS´I KONUŞMAK İSTİYORUM

Evet malesef bu yazida yazilanlari cogu gercek , gün oldu kalbimizide girdik ama o gün o konu'da kalirdi ... Hatta cogu uyemiz'de gelmiyor artik !

Her bir konu kime ne laf atabilir kime ne göndermeler yapabilirim uygulamasi cikmis.
Nasil gerçek hayattada kurallariniz varsa bu forum'da da kurallar vardir .Sanal diye her dakika istediginizi yaparsaniz ne siz saygi gorursunuz ne karsi taraf.

Renkler ve zevkler tartisilmaz bahanesinin arkasina saklanmaya'da gerek yok , her konunun basligini okursaniz mesela Sevdigine Bugunki cumleniz ? Ustune Basa basa yazilmis Bugün ki ! diye... Ne gerek var gunde 20 tane sevgi sozcugu yazmaya , bos yere isgal ediliyor bencede forum .

Siir bolumune gelince'de gayet seviyeli bir konu , gun geldi atismalar oldu gun geldi sevgiliye haykirislar oldu , adi ustunde Sitenin Ozanlari . Ozanlar bildigime gore sira sira atisirlar bir kelam soyleyip susani gorduyseniz o konu'yada kural koyulsun , dinleyen cok ya ...

Oyun bolumu yasak degil ama tadini tuzunu kacirmamak gerek , forum'da 5 dk canin sIkIlIr o konulara yazarsin ama gün boyuda yazilmaz ki ...

Velhasil herkez istedigini yöne ceker ve nasil istiyorsa anlar ki oyle olmus zaten , Yazan yuregine saglik Sandalli abi . Ben sahsen elimden geleni yapicam.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor...