Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Bakan Yıldırım: 'Sizlere Güveniyoruz'
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 08.05.2010, 02:24   #4
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 19:16

Tecrübe Puanı: 862 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt
Standart Cevap: Bakan Yıldırım: 'Sizlere Güveniyoruz'

Ahh ahh neden hep böyledir acaba. Bakan gelir konuşma yapar, kurdele keser, temel atar, konferans verir. Onun yanındakilerde peşinden gider. Medya zaten görüntü alma yarışındadır. Yollar caddeler felç olur, güzergahlar değişir.
Aman durun Bakan geldi, o gün herşey ona odaklanır. Eee ne yapsın mecbur, çünkü o brokrattır, o bakandır.Hayat durur. Yanından ayrılmak hiç olurmu. Ya başka işte hepsi budur. Vatandaşın derdinimi dinler. Halkın içinemi yaklaşır. Nerdee
7.5.2010 tarihinde Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde Üniversite Tanıtım Günleri oldu. Yurt içinden ve Yurt dışından konuklar geldi Sivas'a.Orada emek verip standlarda ürünlerini sergilediler,tanıttılar . Onlar bizim Sivas'ın konuğu idi. Ben sabahtan akşama kadar orada idim. Ama ne yazıkki standları gezen Sivas protokolü nü göremedim ve bir Sivas'lı olarak doğrusu YAZIKLAR OLSUN dedim. Bu tür etkinliklere protokolün yardımcıları nerede hiç değilse onları gönderemezlermi, Hayrettt..
Sayın Bakanımız Üniversitede konferansa katılıyor, Üniversiteye öğlen yemeğine Sosyal Tesislere kadar teşrif ediyorda tam karşısında bulunan standların olduğu binaya iki dakikada olsa içeri girip onca emek verip kilometrelerce yollardan gelen konuklara iki dakikada olsa merhaba demeye gerek görmüyorlar YAZIK..Ben bir Sivas'lı olarak doğrusu ezildim. Ve çoğu standlarını erkenden kapatıp gittiler.Cumhuriyet Üniversitemiz yetkilileri, elinden geldiği kadar ilgi gösterdiler iyi bir misafirperver oldular.Herşey güzeldi,kusursuzdu, bununla gurur duydum.Ama Sivas protokolünün ve bakanın gelmemesi herkesi üzdü.
Standlar yarın akşama kadar açık kalacak. Dur bakalım bekliyoruz.
8.5.2010 günü teşrif ederlermi acaba.
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sabiha Serin'e Teşekkür Ediyor...