15.05.2010, 03:28
|
|
|
Usta Yiğido
madımak_58 Şuan
Son Aktivite: 16.10.2012 13:47
|
Cevap: Baykal İstifa Etti..
Artık bir cevapta ben yazayım değil mi
Tüm yorumları dikkatle okudum.Kimisi Baykal ve Chp'den nefret ettiklerini belirterek yorumlarını yapmış,suçlamış,dalga geçmiş,kimisi özel hayatın bu şekilde insanlara yansıtılmasını hatalı bulmuş.Ama bunların arasında en çok ilgimi çeken,sadece ve sadece Arif Coşkun abimizin yorumları.Tüm yazılanlardan farklı,istifanın ilk gününden beri her yorumunda diyor ki;
Yapılan şey affedilemez ama olayın iç yüzü anlaşılmadan,yargısız infaz yapılması doğru değil...
Her mesajında bunu üstüne basa basa belirtmiş.Bekleyip sonucu göreceğiz demiş ama nerdeeeeeee.Kim bekleyecek sonucu abi,dedikoduyu seven bir millet olarak ortaya atılan bir iddiada biz hemen suçluyu çıkarır,kalemini kırar,ipini çekeriz.Bu kadar basit işte herşey...
Yıllardır Baykal'ın Chp'nin yakasından düşmesini bekleyen biri olarak,bu şekilde istifa etmesini üzücü buluyorum.Hırsızın hiç mi suçu yok deyip duranlar,zina yaptı,bunun ötesi mi var diyenler,özelinize bu derece müdahele edilmesi hoşunuza gider demek ki.Kim bilir Baykal gibi (sadece bir idda olarak belirtiyorum) kaç kişi vardır.Yakalanmamışlardır ya da gizli kameraya! çekilmemişlerdir o ayrı...
Madem ki öyle veya böyle istifasını sundu,bundan sonra da Chp'nin başına gelmesi taraftarı değilim.Ha,Baykalsız Chp daha mı iyi,daha mı kötü olur orası tartışılır.Ama artık Chp'nin başında Kılıç-DAR!-oğlu'nu görmek isterim...
Hayırlısı...
|
|
|