Şunu yeniden belirtmekte fayda var galiba. Baykal bir lider, milyonların oy verip seçtiği bir parti lideri. Liderleri normal vatandaştan ayrı tutmak gerekir. Liderler bu benim özelim kimseyi ilgilendirmez diyemez, derlerse lider değildirler. Hukuki süreci bekleyelim diyen arkadaşlara da şaşıyorum. Hukuki süreç zinayı sorgulamıyor, hukuki süreç sadece çekilen filmi ve bu filmin internete düşmesini sorguluyor.
Zina konusunu da açıklıyayım; zina bir insanın nikahlı eşi dışında yaptığı cinsel ilişkidir yani bügünkü anlamıyla aldatmadır. Sanki zina başka bir anlam içeriyormuş gibi lanse edilmesi de yanlis. "Hırsızın hiç mi suçu yok?" sözünü ben kullandım. Olay öyle bir boyuta taşındı ki sanki Baykal´a bu işte hile yapıldı, sanki Baykal tecavüze uğradı. Ben Baykal´ı hukuki açıdan yargılayamam ama bir vatandaş olarak fikrimi söylerim, adli sonucu beklemeden. Görünen köy kılavuz istemez. Zaten Baykal´da yaptığını inkar etmiyor, yoksa kolay kolay o koltugu birakmazdi.Belki yine de bırakmaz işte burda bekleyip görecegiz.