Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 28.05.2010, 13:20   #7
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 862 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Özel İdare'den TOBB ETÜ'ye red

Alıntı:
bug_osgur Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
buşehirde bu kafa bu mantalite olduktan sonra... başındakilerden bahsediorumm bu şehre hiç bir şey gelmesinn yatırım falanda kayserinin ilçesi olsun burasıı dah iyi olacağıda o zatende .... nese ben manisaliyım sivasta öğrenciyim ama acıyorum şu şehrin halinee şamar oğlanı gibi gelen vuruyor giden vuruyor elindeklieride alırlar yatırımda yapmazlar seçim gelir yine aynı millet vekillerini seçer bu halk ...... bi akp sevdası tutuşmuş gidiyor ülkede ne yaptılarda oy veriliyosa nesee hayırlısı olsun diyecem yinede
manisalı gardaş biliyormusun bilmem ama bir zmanlar bu çevre şehirleirn hepsi sivasa bağlıydı.yozgat kayseri tokat samsun çorum amasya gibi iller sivasa bağlıydı ama zamanla bu duruma geldi sivas.sebebinide sne benden daha iyi biliyorsundur.

yer yoksa ben gösterebilirim.sivas erzincan yolu etrafı komple boş tarlarla dolu baısn parayı alın amdem çok üniv yapmak istiyorlar sayın osman yıldırım biraz para harcasaydınzıda alsaydınız işinmize gelince mangalda kül bırkamıyorusnuz.

Konu burak5866 tarafından (28.05.2010 Saat 13:20 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla