Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 31.05.2010, 07:58   #6
h.a.y.
Tecrübeli Yiğido
 
h.a.y. - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
h.a.y. Şuan h.a.y. isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.01.2012 23:26

Üyelik Tarihi: 10.04.2009
Mesajlar: 232
Tecrübe Puanı: 652 h.a.y. FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Vekil halk buluşmasına Selami Uzun katıldı

Alıntı:
MUTLU İTİK Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben kendi adıma içinde dabecilerin yargılanması da olsa kesinlikle evet oyu vermeyeceğim. Çünkü darbecilerden neredeyse yaşayan kalmadı yargılansalar dahi mahkeme sürelerinde yaşlılıktan hüküm giymeyecekler bu kadarmı körsünüz. Bu madde göz boyamak için koyulmuş bu pakete madem buların isimleri AK gelirken şeffaflktan bahsederek geldiler maddeleri halka tek tek oylamaya sunsunlar görelim şeffaflıklarını.
En basiti dnıştaya yapılacak atamaları tamamını ne cüretle te bir elden değiştirme hakkını istiyorlar yargı nasıl bağımsız olacak. Üniversitelerde bile yeni bir kadro alınacağı zaman sınav yapılır ardından mülakat mülakata 5 hoca seçilir birisi kadronun verildiği yerin müdürüdür kesn kalan 4 hoca ise kesinlikl birbirleri ile neredeyse konuşmayan karşıt görüş kişilerdir ki tek kişinin veyada tek görüşün istediği değil gerçkten başarılı ve hakedenler kazansın diyedir.
Mutlu itik kardeşim yorumlarını çok beğeniyorum ama bazen uslübunuz çok ağır oluyor.
hayır o kadar kör değilim. Darbecilerin artık yargılanması benim için önemlidir.en azından yaptıklarının suç olduğu bilinecek. kimse darbeye devrim diyemesin artık.bahsettiğin diğer duruma gelince zaten şu durumda da adam kayırma var. danıştay şu an bağımsız mı anamuhalafet gibi davranıyor.iktidarın yargya mudahalesini ben de istemem ama dediğim gibi yargının da haddinden fazla iktidara hükmetmesini de istemem
h.a.y. isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla