Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 01.06.2010, 13:42   #5
h.a.y.
Tecrübeli Yiğido

h.a.y. - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

h.a.y. Şuan h.a.y. isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.01.2012 00:26

Tecrübe Puanı: 629 h.a.y. FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Muhteşem dörtlü

Alıntı:
ozanberk2010 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yuh be kardeşim. sadece yuh derim. bu nasıl zihniyet. sivasa hiç bi faydası dokunmasın,hatta zararları dokunsun ama sivaslı olmalarından dolayı eleştirilmesinler. bu nasıl zihniyet. türkiyenin göbeğinde,cumhuriyetin temelinin atıldığı ve toprak bakımından 3. cü büyük kent olan sivas şehri demekki bu zihniyetle geri kalıyor.sosyal,kültürel,ekonom ik geriliğin nedenlerinin başında bu zihniyet geliyor.bu zihniyet 50-60 yıldır hakim ve 60 yıllık sivasın hali ortada.insanlar işsiz,insanlar aç,işyerleri kapanıyor. işte bu zihniyetin ortaya koymuş olduğu resimdir.bu zihniyet varoldukca sivas dahada geri kalacaktır.
ben oyumu akp ye vermem şu liste ile seçime gidilirse vermem. ama kim olursa olsun böyle insanlarla dalga geçmek bir Sivas'lıya yakışmaz.

eleştirip eleştirlemeyeceğini tartışmıyorum ben ..herkes eleştilebilir. Ben insani olarak hiç bir insanın böyle rencide edilmesini istemem.

sivas sevgimi de kimseyle tartışmam.

Eleştirinin bir usülü var. Biz Sivaslılar olarak kime nasıl tepki vereceğimizi bilmediğimiz için gerideyiz.

Bir insanı gıyabinda komikleştirmek Sivasa ne kazandıracak? Bu eleştiri midir?

aynı resmi Malik Ejder Özdemir için de yapsalar aynı tepkiyi verirdim.

Konu h.a.y. tarafından (01.06.2010 Saat 13:42 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
h.a.y. isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla