Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Mısır tezgahı kaldırılması gerginliği
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 08.06.2010, 21:32   #4
58MySouL
Yeni Yiğido

58MySouL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58MySouL Şuan 58MySouL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.09.2013 18:43

Tecrübe Puanı: 0 58MySouL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Mısır tezgahı kaldırılması gerginliği

ben mısırcıyıda tanımam satanıda tanımam ancak cok uzuldum olaya.Rhametlinin hatırına verdık oyumuzu yoksa nerde kazanacaktı baskanlıgı.ellerim kırılsaydıda vermeseydım.koftecıden pazarlamacıdan beledıye baskanı yardımcıcı olursa bu olur sivasımız en az 10 seneye gerıye gitti 5 senede boyle 15 sene gerıde kaldık yazıklar olsun bu ve bunun gibilerine.mıllerın ekmek teknesıyle ugrasmakla baskanlık olmaz.aksuyu bok götürüyor butun parklar aynı samı beyin yaptıklarının %10 yap ayaklarından operım yapmyosan yapılana sahıp cık yazıklar olsun size verdıgımız oyda haram olsun.gerci daha oraları gelecek secımde ruyanızda bıle goeremessınız.rahmetlı sag olsa bunları gorse bunların yuzune tükürüdü.en basta da ben tükürüdüm.
58MySouL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı 58MySouL'e Teşekkür Ediyor...