Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - ''Kürt Açılımı'' Nedir ?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 24.06.2010, 15:37   #1560
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1468 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Artık siyasi yorum yazmayacam yazmayacam diyorum ama bu konuya girince yazmadanda çıkamıyorum....

Tam ben "Atatürk'ün milli mücadele döneminde Avrupa'nın en güçlü ordularına kafa tutarken savaşın en şiddetli anlarında bile mevzi gerisinde çömelmiş resmini gören var mı?" diye soracaktım ki Kibrisli bu resmi eklemiş...Sağolsun...

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu da Atatürk'ün Başkomutan olarak çıkdığı Sakarya Meydan Muhaberesi...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Onlardan Atatürk kadar olmalarını beklemiyoruz zaten ama en azından İlhan uzmn.çvş. kadar olun...Kulakları çınlasın adam değil mevzide çökmek üs bölgesine giderken irtibat hendeğini bile kullanmazdı.. Bu bahsettiğim adam TSK'nın en alt rütbelerinden birine sahip...Onurlu duruşuyla TSK'nın en üst rütbesindekileri bile ezmiş bulunuyor...

Moral vermek için oraya gidenler bunu başarmışlardır...Evet birilerine moral verilmiştir ama bu moral verilenler askerler değil pekakadır..! O tepe de devletin ve ordunun zirvesindekiler ördek yürüyüşünde dolaşarak bulundukları makamları ve rütbeleri yerlerde sürüyerek teröre çok büyük moral vermiştir..!

Üç-beş tane eşkiya o tepeden T.C.'nin başındakilere çök-kalk yaptırmıştır..(Ağlanacak halimize bende gülüyorum ya neyse)...

Gurbeksokakları nikli vadantaş da çıkmış bizlere çocuk muamelesi yapıp diyor ki "askerlere dokunmak için çöktü başbakanımız" kusura bakmayın Gurbeksokakları siz o masalı gidin 3 yaşındaki çocuklara anlatın..!
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Klimasuyu'e Teşekkür Ediyor...