Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt?
Gercekci olmak gerekirse Sivasspor taraftari takim sampiyonluga giderken 15.000 kisilik stadi doldurmadi, küme düsmeye oynarken de ayni sorun yasandi. 35.000 kisilik stadi nasil dolduracagiz, bosluklari düsündükce korkuyorum. Sadece istemek yetmez, istedigini göstermek, maclarda stadi doldurmak gerekir.
|
Çok merak ediyorum Eskişehir'de kaç taraftar stadı dolduruyor,G.Antep'de kaç tarftar maça geliyor,Antalya'nın süper ligde taraftar sayısı ne kadar acaba?Peki ya 3. lige düşen Malatya nın seyirci sayısı kaç acaba?Yukarda adı geçen illerin hiçbirinde statada Sivasspor Tarftarı Kadr taraftar gelmiyor;ama buna rağmen Yakın Gelecekte Önümüzdeki Günlerde ESkişehir'e 35 bİN kapasiteli,Antalya'ya 30bin kapasiteli,Konya'ya 40bin kapasiteli,Trabzon'a 45bin kapasiteli,Adana'ya 35 bin kapasiteli Statlar yapılacak...Hatta 3. Lige düşen Malatya'ya bile 30 bin kapasiteli stat yapılması düşünülüyor...Sivasspor Forumlarında ve Sitelerinde Yeni Statyum Konusunda Yüzlerce mesaj yazdım ama;ne yazıkki Bazı küçük Düşünen,Geleceği Göremeyen Genç Arkadaşlara Sivas'ın Geleceği İçin Mutlaka Ve Mutlaka Kapasitesi En Az 30 BİN olacak Modern ,Uefa Kriterlerine Uygun bir statyum yapılması gerektiğni Malesef Anlatamadım..Diğer illerin taraftarları biran önce yeni modern statyum ve spor salonları yapılansına şartsız destek verirken malesef bizim Sivas'ın küçük düşünen tarftarı hala stadı dolduramıyoruz,niye 30bin kişilk stat istiyoruz laflarını ediyorlar...Bakın arkadaşlar bu stat Sivas'ın geleceği için yapılan bir stat..Diğer illerin seyirci sayısı kesinlikle bizden daha fazla değil ama onlar yeni stat için habire kulis yapıyorlar...Lütfen bu konuda olumsuz konuşup tarftarın şevkini kırmayalım....