Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt?
Çok büyük kalabalık olacak: Her yıl böyle söyleniyor geçen yılkinde bende vardım ama kalabalık fln görmedim ben. Hemde 100bin kişi hey yavrum hey 
O kütüphaneye adım atmayız: Nolur adım atın diye yalvaran yok ztn. Müzenin açılması kin ve nefreti körükleyceği doğru bir düşüncedir. Ztn Sivas halkının çoğunluğu da müze açılması yanlısı değildir.
Firari sanıklar Türkiyeye getirilsin: Olaylara asıl sebep olan Ergenekon'un ta kendisidir. Suçlu arayan varsa Ergenekonun içinde arasın.
Yukardaki düşünceler tamamen şahsıma aittir.
|
Duman kardeşim
ergenekon herşeye maydonoz ve çare olarak sunmak doğru değil, herşeyin içinde var doğru ama 7 yıldır iktidardaki arkadaşlar ne demeye çıkarmazlar şu engerek yılanının başını kıçını ellerine vuran mı var
ayrıca bir şeyi hiç unutma
o gün otelin önündeki 5 bin kişiyi hiç unutma onların ne kadarı sivaslı değildi ergenokon du, yerel destek ve işbirlikçileri olmadan ergenekon kontgerilla her ne ise orada adım atamaz idi atsada bu boyutta bir katliam yaşanmazdı, 78 sivas olaylarında bile 12* 13 kişi hayatını kaybetmişti hadi o zaman sağ soldu dava dersin peki bu dava neyin nesiydi o otelin önünde gösteri yapan 5000 kişinin davası neydi, valiliğe yürüyün vali istifa deiyen, cumhuriyet burada kuruldu burada yıkılacak diyenlerin davası neydi
sonuç madımak müze olacak, aynen solingende hayatını kaybeden 5 türk vatandaşımızın yakılan evinin aynen anıt müze olarak korunduğu gibi madımakda orjinal yangınıyla ibret müzesi olacak. nokta
bu kardeşliğe insanlığa halel getirmez tersine geleceğe umutla bakmamızı sağlar çünkü yapılan yanlışı ayıplayarak doğruyu görürü buluruz ortak olarak