LaEdri Türk müsünüz?
Türkseniz söyler misiniz bana önceki sayfada yazdığım isimlerin hangisini veya hangilerini neden sevmiyorsunuz?
O isimleri şimdi birer ikişer cümleyle hatırlayalım:
Teoman:Tarihte bilinen en eski hükümdarı
mız.
Saltuk Buğra Han:İslamiyet'i kabul edden ilk hakanı
mız.
Fatih:İStanbul'u fetheden komutan. Hz. Muhammed tarafından övülen komutan. Çağ değiştiren padişahı
mız.
Selim:Osmanlı topraklarını 8 yılda 2,5 kat büyüten ve halifeliği Abbasilerden Osmanlı Hanedanına geçiren padişahı
mız
Atatürk: Ülkemizin kurucusu, ilk Cumhurbaşkanımız, başöğretmen, başkomutan, mareşal. Türklere özgü "Turan Taktiğini"ni uygulayan son lideri
miz(Büyük Taaruz'da)
İnönü:Gerek askeri gerekse siyasi alanda ülkemize büyük hizmetler veren 2.Cumhurbaşkanı
mız.
Ecevit: 1974 Kıbrış Barış Harekatı(bugün başımızdakilerin ABD'den izin almadan kendi sınırlarımızın içindeki pekakaya operasyon düzenleyemediğini göz önünde bulundurursak küçümsenmeyecek bir hareket Kıbrız Barış Harekatı) Son olarakta apoyu Türkiye'ye getirten adam olarak anılan DEVLET adamı
mız.
"Kullanıcı adınız Arapça Türk değilseniz bu adamları sevmemenizi anlayışla karşılarım." diyecektim ki alt tarafta "Ötüken" kelimesini gördüm bu da sizin Türk olma ihitmalinizi güçlendiren bir ayrıntı.