Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Atam İZİNDEYİZ !!
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 18.07.2010, 19:58   #27
Timur İSLAMOĞLU
Yiğido

Timur İSLAMOĞLU - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Timur İSLAMOĞLU Şuan Timur İSLAMOĞLU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.08.2010 11:35

Tecrübe Puanı: 610 Timur İSLAMOĞLU FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Atam İZİNDEYİZ !!

LaEdri Türk müsünüz?

Türkseniz söyler misiniz bana önceki sayfada yazdığım isimlerin hangisini veya hangilerini neden sevmiyorsunuz?

O isimleri şimdi birer ikişer cümleyle hatırlayalım:

Teoman:Tarihte bilinen en eski hükümdarımız.

Saltuk Buğra Han:İslamiyet'i kabul edden ilk hakanımız.

Fatih:İStanbul'u fetheden komutan. Hz. Muhammed tarafından övülen komutan. Çağ değiştiren padişahımız.

Selim:Osmanlı topraklarını 8 yılda 2,5 kat büyüten ve halifeliği Abbasilerden Osmanlı Hanedanına geçiren padişahımız

Atatürk: Ülkemizin kurucusu, ilk Cumhurbaşkanımız, başöğretmen, başkomutan, mareşal. Türklere özgü "Turan Taktiğini"ni uygulayan son liderimiz(Büyük Taaruz'da)

İnönü:Gerek askeri gerekse siyasi alanda ülkemize büyük hizmetler veren 2.Cumhurbaşkanımız.

Ecevit: 1974 Kıbrış Barış Harekatı(bugün başımızdakilerin ABD'den izin almadan kendi sınırlarımızın içindeki pekakaya operasyon düzenleyemediğini göz önünde bulundurursak küçümsenmeyecek bir hareket Kıbrız Barış Harekatı) Son olarakta apoyu Türkiye'ye getirten adam olarak anılan DEVLET adamımız.

"Kullanıcı adınız Arapça Türk değilseniz bu adamları sevmemenizi anlayışla karşılarım." diyecektim ki alt tarafta "Ötüken" kelimesini gördüm bu da sizin Türk olma ihitmalinizi güçlendiren bir ayrıntı.
Timur İSLAMOĞLU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Timur İSLAMOĞLU'e Teşekkür Ediyor...