Alıntı:
filografozan Nickli Üyeden Al?nt?
Atatürkçülük fendir, bilimdir, sanattır onun için bunlara yobaz ifadesi kesinlikle yakışmaz, ancak onu istismar edip aşağılamak küçük düşürmek isteyen zümrelerdir yobaz.
Hangi Atatürk'çüler nerde toplanmış hangi yeri kaba kuvvetle basmış, insanları yakmaya kalkmış gösterin ben sizin görüşünüze saygı duyayım
yukardaki ifadelerinize katılmıyorum.rahatsızlığım burda.yani bir adım ilerisi dayatmaya baskıya giriyor.
üslubumuzu daha iyi kullanabiliriz.
her insan bir dünya,bir kainat.dolayısıyla aynı fikir üzerinde mutabık kalabilmemiz hepimiz açısından gayet doğal.
ATATÜRK fendir,bilimdir,sanattır...vs. ...olabilir kimse itiraz etmez.
ama ATATÜRKÇÜLÜK çerçevesinde çok farklı işlevler barındırabiliyor.
siz kendi çevrenizde görmeyebilirsiniz ama herkes bir olmaz.
çürük elma misali...
ZULÜM KİMDEN GELİRSE GELSİN,
KİME KARŞI OLURSA OLSUN,
ZALİME KARŞI,MAZLUMDAN YANAYIM.
bu çerçevede herkesle mutabık olurum.
saygılar kardeşim...
|
Değerli filografozan ben de senle aynı fikirdeyim bunda bir şey yok , benim asıl söylemek istediğim şu, hayatımızın her alanında istismarlık, zorbalık, kötüye kullanma vardır, bu farketmez bunu Atatürkçüsüde yapar, dinine çok bağlı biride. Öyle yapmakla ne Atatürkçülük biter ne de dinizime karşı bir sorumluluğumuz.Bunda hemfikiriz. benim asıl karşı olduğum şey Atatürk 'e karşı bilinçli yada bilinçsiz şekilde yürütülen istismarcılıktır.
Her fikire saygılıyımdır, herkes aynı düşünecek diye bir kural zaten olamaz, yoksa burada medeni şekilde tartışıyor olamazdık zaten,
Bendende saygılar