Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Atatürk'ten Can Dündar'a Mektup...
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 21.07.2010, 16:22   #28
filografozan
Usta Yiğido

filografozan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

filografozan Şuan filografozan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.06.2014 00:13

Tecrübe Puanı: 926 filografozan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Atatürk'ten Can Dündar'a Mektup...

Değerli filografozan ben de senle aynı fikirdeyim bunda bir şey yok , benim asıl söylemek istediğim şu, hayatımızın her alanında istismarlık, zorbalık, kötüye kullanma vardır, bu farketmez bunu Atatürkçüsüde yapar, dinine çok bağlı biride. Öyle yapmakla ne Atatürkçülük biter ne de dinizime karşı bir sorumluluğumuz.Bunda hemfikiriz. benim asıl karşı olduğum şey Atatürk 'e karşı bilinçli yada bilinçsiz şekilde yürütülen istismarcılıktır.
Her fikire saygılıyımdır, herkes aynı düşünecek diye bir kural zaten olamaz, yoksa burada medeni şekilde tartışıyor olamazdık zaten,
Bendende saygılar

sağol kardeşim;şimdi tüm yorumlar aynı kapıya çıktı;
istismarın her türüne karşıyız.fanatikçe bir tutumla iyiyi-kötüyü aynı kefeye koyamayız.
ben şuna çok şahit oluyorumki;ATATÜRK ü,atatürkçülük maskesiyle istismar edenler oldukça fazla.bunada en başta ben,sen,o farketmiyor hepimiz karşıyız.
saygılar...
filografozan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı filografozan'e Teşekkür Ediyor...