Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - TERÖRÜ KINIYORUZ
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 21.07.2010, 19:19   #104
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: TERÖRÜ KINIYORUZ

Alıntı:
murat tugrul Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Beraber kardeşçe yaşamak varken.Vatanına milletine onu koruyan ordusuna kurşun sıkacak kadar aşagılık varlıga söyleyecek birşey bulamıyorum.
Turgut özal ben kürdüm cumhurbaşkanı olduysam demekki ayırım yok demişti.
Neden peki bu ihanet bu soysuzluk ben anlayamıyorum şehit haberlerinide aldıkça hepten beynim duruyor.Olaya din boyutundan bakıncada bir insanı öldüren bütün insanlıgı öldürmüş gibidir.Haksız yere cana kıyan ebedi cehennemdedir. diyen dinin insanlarının bu ihanete katılması destek olması inanılır gibi degil .Dedigim gibi ben artık anlayamıyorum bilen varsa anlatsın
Murat Bey,
Kürt Açılmı topicinde bu konuları çok yazdık çizdik gerçi ama,
Ben bu iddiamı halen sürdürüyorum. Bu ülkede bir kürt sorunu yok. Var diyenin kusura bakmasın ama ben iyi niyetinden şüphe ederim. Ben 47 yaşındayım şu ana kadar hiç bir resmi yada gayri resmi bir kuruluşta sen türkmüsün kürtmüsün denmedi?
Ben Türküm diye bir ayrımcılık bir avantaj görmedim. Zaten ülkenin yapısı gereği her türk vatandaşı eşit haklara sahiptir diye anaysal korunma altına alınmış. Bunları ortalığı karıştırmaktan başka birşey değil. Bugün açılım diye kürt hakkı ne ise bilmiyorum henüz ne açılımı ne hakkı bilen varsa paylaşsın lütfen bizde bilelim en imiş bu açılım... Hak ne ise verdiniz bitecekmi sanıyorsunuz, elini ver kolunu isteyceklerdir. Onların şartlarıda belli şurtlarıda belli açık açık artık tv.lerde bile yazarları artık rahatlıkla dile getiriyor. Dilim varmıyor söylemeye.