Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sivas için altınçağ önerileri: kökler ve gelecek!
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.07.2010, 11:39   #7
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1344 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Kent Meydanı üzerine düşünceler..

Sivaslılar net editörü kimse teşekkürler gerçketen çok beğendiğim bir yazı olmuş.Kaleminize sağlık.

ben de hep şöyle tarihi bir mimariye sahip devasa bir kütüphane hayal etmişimdir.

Bunun yanında açıkça ifade etmek isterim ki medreslerde çay bahçesi hiç hoşuma gitmiyor.

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bizim kent meydanımızdaki diğer önemli bir eksik her bir tarihi eserin ayrı ayrı gece aydınlatmalarının olmamasıdır. Yani valilik binası olsun, jandarma binası, kongre müzesi, medreseler, Çifte Minare'nin minareleri, kale camii vs hepsinin dış cepheleri akşamları aydınlatılmalı. Bunun için ayrıca özel bir çalışma yapılması gerekiyor. Işıl ışıl, tertemiz, bütün eserleri onarılmış bir Sivas görmek istiyoruz.

Tarihi eserlerin ışıklandırılmasından neyi kastettiğimi aşağıdaki link size en iyi anlatacaktır:

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

(resmin tamamını görmek için sayfayı sağa doğru kaydırmayı unutmayın)
bakarken ne düşündüm: Bizim medreslerimizin işlemeleri mukarnasları taç kapılarının ahengi ışığa gerek bırakmayacak kadar büyüleyici...Atalarımızda ne ruh varmış. Taşı bile süslemiş.

Konu goramaz tarafından (25.07.2010 Saat 11:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı goramaz'e Teşekkür Ediyor...