Alıntı:
HaKaaN Nickli Üyeden Al?nt?
Bu ülke musluman bir ülke tabiki her konuda dinimi savunacagım musluman bir ülkede yaşayıpta dinime karşı çıkanlardan her daim hesap soracagım...Din benim savunma mekanızmam onu yaşayabilseydin sende geçerdin savunmaya
|
Elbetteki yüce dinimiz bizim Allahla aramızdaki en büyük köprü. Yaradanımız size yolladığım dinle çıkar için kullan siyaset malzeemsi yap kednin ağa paşa gibi yaşa havuzlu villalarda halkınada işçinede 500 tl asgeri ücretle çalıştır demiyor, dini zorlama diyor ona sığınarak Allahuekber nidalarıyla adam öldür yak demiyor.
Kısacası din üzerinden siyasi konu yapmayı istemiyorum Cumhuriyet Kurucusu bunu en başta belirlemiş devleti o sistemle kurmuş "Din ile devlet işelri bir arada olmaz diye ayrılmış" en makul yönetim Laik sistemi Türk halkına layık görmüş.
Herkes birbirine saygılı olsun diye, çünkü ülkede farklı inançlardan insan topluluklarıda yaşadığı için. Onun içindirki herkes saygı duymak zorunda.Herkes kendi inancını yönetime getirmek isterse ne gibi bir sonuç çıkar düşünmek lazım.