Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sivas için altınçağ önerileri: kökler ve gelecek!
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 27.07.2010, 12:21   #14
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13

Tecrübe Puanı: 1016 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Sivas için altınçağ önerileri: kökler ve gelecek!

Alıntı:
Son Misafir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
YAKLAŞIK 3 YILDIR İL HALK KÜTÜPHANESİ OLMAYAN BİR SİVAS İÇİN FAZLA BİR ŞEY SÖYLEMEYE GEREK YOK.BİR ŞEHİRDE KÜLTÜREL KALKINMANIN TEMEL TAŞLARI OLAN KÜTÜPHANELERİ ORTADAN KALDIRIYORSANIZ VE DAHA İLGİNCİ O ŞEHİR BU OLAYA CİDDİ ANLAMDA HİÇBİR TEPKİ VERMİYORSA NE KADAR KÜLTÜREL ZENGİNLİĞİNİZ OLURSA OLSUN O ZENGİNLİKLERİ SEMBOLİZE EDEBİLECEK BİR KÜTÜPHANENİZ YOKSA TEK KELİMEYLE 'YAZIK' DİYEBİLİYORUM.
Kütüphane konusunda bu kaçıncı yazım artık sayısını ben bile unuttum. Neden araştırmak yerine kulaktan dolma şeyler ile hemen şehri karalıyorsunuz ? Behram Paşa İ.O bahcesi yanında sanırım eski Açık Öğretim binası olan yerde Kütüphanemiz hizmet vermektedir ayrıcada '' Hal '' karşısında da '' Ziya Bey ' Kütüphanemiz bulunmaktadır...