Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Askerlik Fotoları!!
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 27.07.2010, 23:31   #24
servet 58
Usta Yiğido

servet 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

servet 58 Şuan servet 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.12.2011 16:31

Tecrübe Puanı: 3726 servet 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Askerlik Fotoları!!

yine form yöneticilerinden birisi benim ismimi silmiş geçen günkü sana yazdıklarımı sildigi gibi seni korumaya çalışıyorlar artık bunu anladım çünki senin mesajındaki sadece benimle ilgili yer siliniyo
sen hadini çoktan aştın aşıyorsunda geçen mesajımda sana çok güzel cevap verdim
çünki kaşınıyorsun şimdiki gibi. iki üç resme bir dünya laf ettin halende uzatıyorsun
ne görüp söyledigine gelirsek insanların gördügü baktıgı seyin neresinde olduguyla igilidir
yani sen nerde durduguna bir bak sonra karşıya bak şimdi sana yazacaklarım işte bu bakış açın yüzündendir.

sen beni nerden tanırsın bu kadar nasıl eleştirirsin bunu nasıl hakkın gibi görürsün assubay olman benim eski resimlerimi eleştirme beni ve resimlerimi kullanarak siteye hava atma kendini kanıtlama hakkı vermez sana
bak yinede sana kırıcı olmamaya dikkat ediyorum

senin daha toy bir assubay oldugunu ben askerlik yaparken sen anne diye agladıgını
okuma yazma dahi bilmedigini bu ülke için doguda gece gündüz daglarda terörün peşinden
koşup vatan bayrak için kanını dökmüş bir eski komandoya iki çü resmi için
terbiyesizlik yaptıgını benim askerlik yaptıgım yıllarda bizim şartlarımızı bilmeden
sırf kitaptan ezberle intigalde piknik ile nerden bilecegini
senin gibi kaç assubayın cigerini bildigimi gönülü askerlerin başında maaşla durdugunuzu
operasyona giderken kumanyanızı suyunuzu onlara taşıttıgınızı duyum alınan gecelerde bile başınıza nöbetci dikip uyudugunuzu çatışmalarda askerin arkasına kaçtıgınızı tepede arkadaş taburda komtan oldugunuzu şehit düşen kardeşlerime asi eytimsizdi dediginizi
askerin şafak saydıgı gibi sizinde maaş günü saydıgınızı olan üstü bitmesin diye dua etiginizi bütün görevlerinizi on başı ve çavuşlara yaptırdıgınızı daha bunun gibi okadar çok şey varki yazsam küçük dilini yutarsın
askeriyeye saygımdan devam etmeyecegim sende daha fazla şansını zorlama
beni kötü kırıcı şeyler yazmama sebeb olma
birdaha söylüyorum iki çü resim için biton laf ettin birde halen konunun özünden bahsediyorsun konunun özüne inmişsin konunun özü burda herkes askerlik fotorafını yayınlar begenirsin begenmezsin o sana kalmış fazla bilmişlik etmezsin hiç kimseyi hadinden fazla eleştiremezsin konu bu anladıysan tabi
piskolejik tedavidende konuştun sen asıl görevini yap terörü bitirmek zormu geldi doktorluga başladın
ayrıca kaç çatışmaya girdin kaç operasyona katıldın
sen önce yapacagına degil yaptıgına bak .
bu ülkenin bu kadar çok düşmanı varken vatan bayrak için kanını dökmüş askere
vatan seversen saldırma örnek al sende yap
çok biliyorsun ya isterim sen daha iyisini yap

yufka yüreklilerle
çetin yollar aşılmaz
çünkü bu yollar kutludur
gider tanrı dağına

kürşadın nagrasıyla
indik tanrı dağından
ruhumuzu kandırdık
orhunun kaynagından

bu kaynaktan içenin
yüregi tunç olur
Türke kefen biçenin
ölümü korkunç olur
servet 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı servet 58'e Teşekkür Ediyor...