Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 29.07.2010, 02:37   #17
MUTLU İTİK
Tecrübeli Yiğido

MUTLU İTİK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MUTLU İTİK Şuan MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.07.2015 18:04

Tecrübe Puanı: 697 MUTLU İTİK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas için altınçağ önerileri: kökler ve gelecek!

Ne kadar boş bir konu olmuş yorumlarda bir o kadar boş !!! Burada kendisini şehir planlamacısı zanneden çıkmış oradan kıralım burayı alalım şunları çıkaralım şuraya taşıyalım meydan okuyalım diyor.Hangi memleketten bahsediliyor ben çözemedim kale evleri projesinde yıkık tapulu bir gece konduya 500 bin tl isteyen insanların oturduğu bir şehirden bahsediyorsunuz. Kaldıki sizin dediğin yerler alınsın bakınız hal projesi 3 esnafın metrekarelerinin toplamı 100 bulmayan dükkanları yüzünden hal yıkılıp yenisi yapılamıyor.Önce meydanı değiştirmeye uğraşmayacaksınız insanlarımızı değiştirmeye uğraşacaksınız.Biride demişki meydanda ağaçların altında keyf alıyordum meydan güzel olmadı burada yaşamassınız iki gün gelir orada 15 dk oturur ondan sonra yapılan için laf edersiniz ağaçlar yeşillik için katılıyorum ama gölgelik olmadan meydan daha iyi oldu nerede işsiz nerede aylak adam var sabah caddeleri gören yerlerden yer kapıp akşama kadar milletin karısını kızını dikizliyordu başka işleri yok çünkü. Burada bile insanlar siyasi taraflarının ağırlıklarından yorum yapıyor SİVAS elimizden gidiyor haberiniz yok memlekete sahip çıkalım meydan okuyacak durumumuz yok. SİVAS'ımızda kendi içimizde siyaset yapmayalım il sınırımızı ne zaman geçtik ozaman başlasın siyasetimiz. İl genel meclisimizde bile kutuplaşma var chp ve akp üyelerinin birleşip çoğunluk sağlamak istediklerinin haberini ben sitede göremedim mesela orası siyaset yapma yeri değil bu şehre hizmet etme yeri eğer gerçekten sırf tuttuğunuz parti için bu çirkefliği yaptıysanız ben şahsım adına hakkımı helal etmiyorum.
MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla