Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.08.2010, 18:51   #78
Ebrulum
Usta Yiğido

Ebrulum - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ebrulum Şuan Ebrulum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.03.2011 11:00

Tecrübe Puanı: 724 Ebrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

Alıntı:
doğan bulut58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ÜLKÜCÜ HAREKET TABANİ OLARAT TABİĞKİ

bu sözün yanlış kullanıldııgnı düşünüyorum taban sadeec siz degilsiniz sadece sizden de ibaret değil doğan bey

artı lütfen sadece 12 eylülü düşünerek karar vermeyiniz içinde cok önemli olan maddeler var
ki
bu tamamen benim ve benim gibi düşünen bir çok insanın fikri
akparti kendine faydası olmayan hiç bir şeyi öne cıkarmaz

birde cok dikkatimi çeken bir hususu belirtmek isterim
bazı sanatcıların (bunu ben demiyorum ) ne diyeegini belirtmişsiniz ki belki kararsız olan insanlara daha cazip gelebilir diye mi düşündünüz de belirttiniz anlamadım ve
türkiye evet diyor ibaresini kullanmışsınız
o resimlerini koydugunuz şahsiyetler önümüzde cok büyük bir model yada örnek teşkil edecek insanlar oldugundan mı oraya o resimleri yerleştirdiniz bir türlü anlam veremedim

ne oldugu belli olmayan sapkınlıklarla taşkınlaıklarla gündeme gelmiş bir çok ismi bize örnek olarak düşüncelerini benimsetmeye calışan arkadaşımıza (ismini bile hatırlamıyorum kimin gönderdiğine bakmadım bile ) canı yürekten teşekkür ediyorummm
bu snatcılar ( yine söylüyorum sanatcı lafını asla ben kullanmıyorum benim için sanat ayrı sanatcı ayrıcalıklı) önümüzde mükemmmel bir model onlar evet diyorsa bizde kesinlikle evet demeliyizzzzzzzzz onlar çok iyi düşünme yetisine sahipller çünki en azından bizden akıllılardır değilmi??
resimleri ve ne dedikleri dile geldiğine göre

Konu Ebrulum tarafından (06.08.2010 Saat 18:51 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Ebrulum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Ebrulum'e Teşekkür Ediyor...