Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.08.2010, 21:45   #94
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1360 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

Alıntı:
yadel Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sevgili hemşerim onların hangi amacı nihai amaçlarıdır bilmiyorsan ben ne diyem sana. Demokrasi olmadığı kesin.
kıymetli hemşehrim. Sözüm ne akp ye ne başka bir partiye. ama sizin bu yorumunuza böyle cevap vereyim dedim. bazı değerler gerçekten amacından saptırıylıyor. daha açık konuşmak gerekirse şöyle bir örnek vereyim: din insanların mutluğunu amaç edinir ama din savaşları yüzünden insanlar mutsuz bir şekilde ölebilir.(şehitliği saymıyorum)

demokrasi de araç iken bunu amaç edinenler , insanların -demokrasiyi yaşatmak adına - haklarını kısıtlayabilirler.

ilk cümlenize gelince de bu durum görecelidir.

Alıntı:
Ebrulum Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ya ben anlatamıyorum ya da siz ısrarla beni anlamak istemiyorsunuz!!
sayın goramaz
ben akp çaldıda başkası çalmadı aslaaaaaaaa mı dedim
ben bile kendime inanamadım doğrusu lütfen benim ne demek istediğimide düşünürmüsünüz
zıt kutuplarda olabiliriz lakin ben sizi gayet iyi anlayabiliyor ve fikirlerinize saygı duyuyorum ;
ben bundan öncesini hiç savunmadımmm nasıl ki bunları da savunmuyorsam
neyse en iyisi bugün bu konuda yazmamak ..aynı şeyleri söylüyoruz.. saygılar

Konu goramaz tarafından (06.08.2010 Saat 21:45 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif