Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 09.08.2010, 15:28   #34
kasparix
Usta Yiğido

kasparix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kasparix Şuan kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2011 17:53

Tecrübe Puanı: 774 kasparix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kılıçdaroğlu: Sivas çok önemli bir yer

Kurunun yanında artık YAŞ ta yanmayacak diyerek başlayalım...bekleyin ve görün..YİĞİT BULUT un bugun ki yazını okumanızı tavsiye ederim...
Kılıçtaroğlunu baykaldan daha çok yakıştırmıyorum chp ye ve lider olarak ta...belki harbi demokrat bi adam olabilir ama gazı ve freni dreksiyonu sav ın elinde aynı sürücü kurslarında olan olay gibi yanındaki gözcü aracı surer sende sürüyom sanırsın...parti liderliği aynı o hesap..o cılız sesini dersim meselesinde bi duyduk ama onada pişman etti sav sanırsam...en son da iktidar ağzıyla konusayom kamerali tuzak ile baykalın devrilip kemal kalıçdarın devşirilmesi...ne ise ne...gelmiş geçmiş iktidarların darbelri idare ednlerde dahil okyanuslar ötesinden idare edildiğini bilmekteyiz lakin bugun dişini direyen bit türkiye varsa iktidardan değil müslüman aydın türk anadolu halkından kaynaklanan konjonktur gereği bu diremeyi ülkemiz misyonu vizyonu ile gösdermekte...
maydonazla , kayısıyla hayır mitingi filan ..ya kendileri bile inan mıyor ..bırakın işde düpedüz genel seçim çalışması bunlar..erbeakan gibi..hadi ordan ..hadii...anca gidersin.mhp de meclisde hayır diyip dısarda evet dermi onlarda evet diyecek aha görün oyle diş gösderdiklerine filan da bakmayın büyük bi çoğunluk evet diyecekler..
abircanda hiç değişmemiş ya bakın turkiyede neler değişiyo ,hala bizi kominst sandılar fıstık ya bırak 12 eylülden sonra düşünen ideolojılerın üzerinden geçmedi mi o tanklar sanan kım ya babadan oğla sizlerden bize geçen politika olarak hala devam etmekde...düşünemeyen insanar yığını olduk bugun..
tunceli vekilinin bağımsız istifası ve chp ye anı katılımını da kılıçdaroğlunun etnik kökenine bağlıyorum..olablir çok normal demokratik bi ülkede..cumhur baskanını chp liler ermeni yaptı ,basbakanı rum yapmışlardı..kılıçdaroğlu arkasında gene chp nin arka çorak bahçesi olarak kullanılan alevilerle de birşeyler yapabilir..evet alevi kürt tuncelili olması kimliğinide kullanıp partide biraz oy artırımı yapacağını düşünüyorum..lakin ana muhalefetten öteye geçemeyeceğini düşünüyorum..kimse inanmıyo ama en kötü ihtimal gördüğüm ne biliyo musunz chp ile akp koalisyonu ...mhp nin hiç beklemediği bi tokat olur bu...iktidarın tehlikeli oyunları mhp nin eksen kayması yasadığı su durmda bi şok gibi ensesine bu tokdı yıyıp chp nin buyuk satısına maruz kalabilir..ama son yaş gelişmeleri ve referandumda yuksek evet çıkarsa gene iktidar aynen farklı kımlıklerle devam edecektır...herseyde onde olan alevi fedarasyonlarını yıllardık ezildık kullanıldık diyen federasyonlar nerede olumlu veya olumsuz bi goruş pek duymadık...bu meseleye girmem içimdeki görüşlerimi belirtmem dir...farklı mecraya da cekmelk istemiyorum..türklüğün kürtlüğün alevliğin sunniliğin beden islamiyetin ruh oldğna ruhsuzda yasanılamayacağına inananlardanım...
sivas konusunda tayfun a katılıyorum...bu şehirdeki memurıyetin öldürülmesi çok kotu oldu...alternatif projelerin olması lazım...sözlerin yerine getirilmesi lazım..sivasda chp nin ve akp nin nasıl oy aldığı belli işde..olayların ayrışdırdığı bi kesim birine biri diğerine adamlığından şüphe edilmeyen merhum liderimiz yiğidliğinden çıkıyordu sivasdan..gene devam eder bu durum..mhp sivasdan bi aday çıkarabilir?..sivasımızın son yıllarda çok demokratlaşdığınıda söyleye bilirim..gürültüsüz geçen madımak yıldonumlerı ne çok sevindim..duyarlı davranan herkese teşekkurlerımı iletirim..gelecek adınada eğitimle gelen bireysel ve siyasi basarılarlla yıllar sürecek bi düzenleşme ve güzelleşme bekliyorum..üzerime düşenide yapıorum inş...
kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla