Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
arkadasım bunlar kım kı oyunlarına gelelim ya ...fikir sucu işlemiyoruz..konusuyoruz burda...şeffaf devlet her şeyi ile şeffaf.bütün kurumlarıyla...gidin be ne okuycam..ne okuyorum senın yazdıklarına nede değer veriyorum..mide bulandırıcı bı uslupla ulusalcı 3 maymunları oynuyo..çamur at izi kalsın..ulusalcı geçinip milliyetçiliği tasviyeye çalışdılar ,,koministtiler imamhatipleri bğazlıyorlardı milliyetçiler set oldu mücadeleye girdi .kendilerini savunmakdı tek gayelerı ..hoca ezan okuyunca anırıyo diyorlardı ,,şimdi hatamızı anladık islam devrimi en buyuk devrimmiş..dünün uşağı..bugunun kağnıları sızı...birde müslüman oldukları akıllarına geldı ,eski genel baskanda çok fetva veriyodu bir ara .zinanın haram olduğunu bile bile...
bak kardeşim aradan kaç nesil geldi geçti...bana abdest almayı bılmez allah bılır sunnetsizdir de ,ehli beytin soyundan geliyomuş...bunlara mı kalıcak din diyanet bunu mu ıstıyosunuz...milliyetçilik ulusalcılara mı kalmış...eksik anlama abircan...kaşınan yarana dedim...
bırakın...yükselen müslüman türkün onunde artık hıç kımse antı demokratık uygulamalarıyla ve düşünceleriyle duramayacak...aklından dahı geçiremeyecek hatta...
bakın sivasdan türkiye 27.çıktı..imamhatıp lisesinden...helal olsun...be bayrak sizlerin ellerinde dalgalanacak..müslüman türkün yükselişi asla engellenemeyecek..içimizdeki haçlınn torunları dahi....
|