Cevap: Kılıçdaroğlu: Sivas çok önemli bir yer
Asıl seyfi dedenin etki alanını sıfıra indirecek referandum evet sonucu ..en can alıcı madde..statükoyu savunanların can damarını alan nokta orası burak kardeşim...yargıyla ılgılı düzenlemeler hayırcıları hop oturtup hop kaldıran...neyse fazla söze hacet yok...
sivaslı olduğundan nefret eden büyük bi sivaslı gurup var..ezan okununca anırıyo dıyen zıhnıyetın devamı olan istasyonda ramazanda iftarda niye açık yer yok vay anam caddeler niye bomboş muş...bunları kin güdelim arkama kitleelr alayım olay çıkarayım yakalım yıkalım için söylemiyorum..birine babam diğerine de ben şahit olan biriyim...yani ya demokrasi tarafı olacağız meseleri konusabileceğiz..kırmadan dökmeden..yada dosdu düşmanı bileceğiz..buda fikir planında düşmanlık...kırıp dokmeden düşmanlıkda demeyelim..rakibimizi bilelim..mesela o yuz kıtap mı aokudu biz 1000 okuyalım..onlar yalılarda tatıl yaparken biz o farkı kaparız...amiyane açıklamak isdedim yani..
ben kimlerin harbi demokrat kimlerin statükocu kimlern takıyye yaptığını anlayabilecek donanmda hıssedıyorum kendimi..değerli anadolulu kardeşlerim mukaddesatlarımı ve doğru bildiğim değerleri üniversteden tutun her yerde müspet hareket düstürü ile savunmaya çalşdım demokratik bi zemınde..bizler haçlının torunları olan rakıplerimizi bileceğiz gerek içimizde gerek dısımızda..bişey e karsı çıkarkende kimlerle omuz omuza geldımızı hayır a mı şerre mi hizmet etiğimizi iyi bileceğiz..
Atatürk bizim liderimizdir..fatihler yavuzlar atalarımızdır.biz fatihin ve atatürkün yarım kalan sevdasını tamamlamalıyız..vazifemiz büyük..yol çetin..hadi kolay gele..
|