Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 17.08.2010, 13:15   #214
ŞAHBEY
Usta Yiğido

ŞAHBEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ŞAHBEY Şuan ŞAHBEY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2010 15:10

Tecrübe Puanı: 645 ŞAHBEY isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Aleviler 'hayır' diyecek!

Aleviler Referanduma 'EVET' DiyorToplumun farklı kesimlerinden Anayasa değişiklik paketine destek gelmeye devam ediyor.
............ Alevi Dernekleri Federasyonu Başkanı Metin Tarhan, Anayasa değişiklik paketinin mevcut haliyle12 EylülAnayasası'ndan daha iyi olduğunu söyledi. Demokratikleşme ihtiyacının tam çaresi olmamakla birlikte, paketin demokratikleşme yolunda atılan bir adım olduğunu belirten Tarhan, yep yeni bir Anayasa'nın şart olduğunu belirterek şunları söyledi:

ÇOK OLUMLU BİR ADIM

"Anayasa Mahkemesi kısmi bir düzeltme yapmış. Ama paketin ana omurgasına dokunulmadığını düşünüyorum. Şu haliyle yargı süreciden de, Anayasa Mahkemesi'nden de geçmiş bir paketin ülkeye, demokrasimize fayda sağlayacağını düşünüyorum. Olumlu bir adım olarak görüyorum. Ama Anayasa tümden değiştirilseydi, metodolojisi, sistemi olan demokrasiye uygun tümden bir değişiklik olsaydı daha iyi olurdu. Ancak, paketin geçmişe oranla desteklenmesi gerekiyor.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor...