Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 18.08.2010, 10:28   #227
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1079 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Aleviler 'hayır' diyecek!

Alıntı:
bilal kose Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Iki yuzlukluk yapma aleviler evet diyecek bolumune yazdiklarindan utanmiyormusun orada baska burada baska insalari birbirine dusurup eline ne geciyor anlamiyorum.Biliyorsan konus ornek alsinlar bilmiyorsan sus adam sansinlar.
SEN OKUDUKLARINDAN BİRŞEY ANLARMISIN
YA OKU TAKİP ET YADA BOŞVER
SAYGISIZLIK YAPMA BİLAL KÖSE

İKİYÜZLÜLÜK YAPAN SAHTE ALEVİ DERNEĞİ KURUP ONLARA İFTAR YAPTIRTIP GİZLİ ÖDENEKTEN DESTEK VERİP YANDAŞ SATILIK RUHLU İNSANLARI BENİM LİDERİM DİYE TANITANLAR UTANSIN BEN 30 YILDIR BU İŞİN İÇİNDEYİM ALEVİNİN LİDERİ KİMDİR DEĞİLDİR BEN İYİ BİLİRİM SAÇMALAMAYIN
İLKELERİM DOĞRULTUSUNDA YAZAR ÇİZERİM BANANE SENİN KAFATASIN ATARMI ATMAZMI BENİ İLGİLENDİRMEZ, BEN SENİ TANIMAM BİLMEM SENİNLE VE DİĞERLERİYLE BENİM İŞİM OLMAZ İNSANLAR BİRBİRİNE DÜŞÜRME GAYRETİ İÇİNDE OLAN DÜDÜKLER ÇOK BURADA BİZİ TEHDİT EDEN KADIN CİNSİ BİLE VAR BURADA FİKRİ OLMAYINCA BIÇAK DÜRTERLER HA DİYEN ÇOOKK DEMOKRAT ARKADAŞLAR VAR BURADA BİRAZ ONLARA HÖÖÖSTTT DESEN İYİ OLUR MADEM İŞ YAPIP ALEME NİZAM VERECEKSİN
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar abircan'e Teşekkür Ediyor...