Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.08.2010, 11:40   #288
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31

Tecrübe Puanı: 746 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

Kendisine EVET kampanyası için teklif götüren AKP ye hayır diyen Usta Televizyoncu Erkan Yolaç bakın ne diyor:

Peki, hayır kampanyası için teklif gelseydi?” diye sordum...

Avanta için kendini satan abidik kubidik sanatçı bozuntularına ders gibi cevap verdi: “Gene kabul etmezdim. Bir tane oyum var, kullanırım, o kadar... Halka mal olmuş, halkın sevgisiyle programına 48 yıl devam etmiş biri olarak, para karşılığında halkın siyasi tercihini yönlendirmek kişiliğime, karakterime yakışmaz!”

Ben şunu dedim ben bunu dedim diye ortaya düşen zer-zavatlara duyurulur...

Kaç yıldır buralarda mesaj okuyorum seçim, referandum üzerine,

Biri diyor: "evet", diğeri: "hayır"
Biri diyor: "şuna oy vereceğim, diğeri: "buna"

Kim acaba tercihini birileri kendi tercihlerini yazdı diye değiştirdi, inanıyor musunuz buna?
Biri inatla evet, evet, evet diyor, diğeri hayır, hayır, hayır...
Sadece kendi gururunu okşuyor, rakiplerini kızdırıyor, başka bir işe yarıyor mu?
Keçilerin boynuzlarını birbirlerine toslayıp itişmelerinden başka bir şeye benziyor mu?
Besleyin bakalım bencilce duygularınızı, itişip tepişin bakalım..

Biride hiç sıkılmadan ne oy verdiğini yazmış, ne oldu, senin oy rengini öğrenince ne değişti?
Vayyyyyyyyyy, gördün mü, biri üç evet demiş?
Yaşaaaa.....

Bakın demokrasi kapalı oy açık tasnif yöntemi ile oluşur..
Kendi oyunuzu söylemekle sadece kendinizi bağlarsınız ve üstelik kimsenin fikrini de değiştiremezsiniz. Aksine inatlaşmaya neden olur, iletişimin önünü tıkarsınız.
Oysa asıl olan birilerini ikna edebilmektir.

Ortada bir konu var bu konuda fikrinizi yazınız, bu fikirlerinizi belirtim aşamasında tarafınızda ortaya çıkabilir, bu önemli değildir..

Erkan Yolaç abimizin tekerlemesini bende tekrar edeyim.
Kuralları biliyorsunuz, o iki kelimeyi katiyen kullanmayacaksınız, sorularıma makul ve mantıklı cevaplar vereceksiniz, başınızı emme basma tulumba gibi sallamayacaksınız, Mehter Marşı’yla geleceksiniz, İzmir Marşı’yla gideceksiniz!
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor...