Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 24.08.2010, 19:03   #376
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31

Tecrübe Puanı: 755 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Dediklerinin hepsi sadece varsayım.Herhangi bir kanıt yok.Ortada kanıt yokken muhalefetin çıkıp Ak PArtiyi PKk ile eş tutmasına karşı Başbakan'ın nasıl bir üslup takınmasını bekliyordunuz ki.Ekonomi,İç ve Dış siyasetini eleştirebilirsiniz ancak çıkıp da PKK ile eş tutmak haddi aşmaktır.
Evet kendi gördüğümüze inanacağız ama neyse ki bu ülkenin yüzde 40'ından fazlası senden farklı görüyor..
Hala kime inanacaksınız tartışması ha?

Lütfen biriniz Gül'ün şu [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]yorumlar mısınız?
Bunun neresinde devlet PKK ile görüşmez var...
Bal gibi de Cumhurbaşkanı kabul ediyor.
Recep bey ise sadece şovmenlik yapıyor.
Bizler onun ne söyleyip neler yaptığını çok gördük....

Alıntı:
bilal kose Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Utanma olacak bir insanda utanma duygusu kavrami kalmamissa birinde o insan toplum icin atom bombasindan daha tehlikelidir benim icin.Atom bombasi temizce oldurur yuzunde astar kalmayanlar seni iftira ata ata aci cektire cektire oldurur. Daha yakin tarimizde sahte evraklarla iftariyla turkiyenin basbakanini bile idam ettiler.Yillarca muslumanim diyen bilgi okumus insanlari iftarala yalanlarla yandas medya kullanilirak devlet kademlerinden uzaklastirildi.bunlari biz unuttukmu birakin kendini soyunda namaz kilan varsa askeriyeye devlete memur bile ettirilmedi.Tabi evet diyecigim hanefe avci kim onu nasil biri oldugunu doksanli yillarin icinde tum turkiye tanidi.Sen gercekleri gorup evet diyen sosyal demokiratlara hain diyeceksin sonrada hanife avi gibi birinden kaynak gostereceksin benim insanim kilavuzu karga olanlardan cok cekti.buyuk gune az kaldi ortacag anayasinin tekrar ortacaga gonderilmesine az kaldi.KARDESCE DAHA ADIL BIR YASAM ICIN BARIS ICINDE YASAMAK ICIN.EVET EVET.
Bolca sallıyorsun..
Benim dedem hacı, annem babam namaz kılardı ama ben beğenmediğiniz sezer döneminden beri üniversitede öğretim üyesiyim...

Ve en önde giden AKP suçlayıcısıyım...
Bu memleketin iliklerini söken, ABD'ye AB'ye ülkeyi peşkeş çeken bir hükümeti nasıl oluyor da hala savunuyorsunuz anlamıyorum..

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hemşehrim hala özgürce ibadet diyorsunuz.Bu ülkede türbanlı ablam kamu kurmuna girebiliyor mu,İmam-Hatipli'nin puanı kesilmiyor mu azıcık insaf edin.Neredeyse namaz kılanalrın,Allah diyenlerin işkence görmesini savunacaksınız ki iş oraya gidecek gibi.
Giriyor giriyor..
Sende biliyorsun, kimlerin memur alındığını, kpps sorularının kime el altından gönderildiğini,
Tarikatlardan kart vizit getirmeden ne ihalenin olduğu, ne de torpilin yapıldığını sende biliyorsun...

Konu KAOS tarafından (24.08.2010 Saat 19:03 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif