Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.08.2010, 12:43   #77
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Başbakan Erdoğan Sivas'a geliyor

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Abi sen Sivas'a çok gelmiyorsun galiba ,bilmeyebilirsin.AKP'den önce sadece üniversitenin önünde azıcık duble yol vardı bir de bazı lçelerin girişinde ufak tefek vardı hepsi toplam 24 km imiş.Duble yol denilince ne olduğunu bilmezdim.

Diyorsunuz ki yol yapmak hükümetlerin en normal görevidir.Demek ki önceki hükümetler icraatte bile sayılmayan değil duble yolu tek yön yolu bile yapmamış sonucu çıkmaz mı?
8 sene önce yol olmadığından Sivas'a pek giden gelen yokmuş demekki hatta ben gelirken nasıl geldim galiba toprak bir yol hatırlıyorum Birgün sırf görmek için gelicem laedri söz.
Gerçi burada daha evvel siteye takılan ve aşırı akp taraftarı olan biriyle iddiaya girmiştik 2013 te İstanbul-Sivas arası hızlı trenle 5 saate inecek demişti bende mümkün değil demiştim, dediki peki olursa biletler sendenmi bende kabul ettim, yetişmez se ve o hızla olmazsa biletler bu sefer o arkadaştan onu bekliyoruz. HAYIR'lısıyla o gün gelsinde