Cevap: Jet-Pa Sivas'a yatırım için çermiği inceledi
Dolandırıcılık ve yolsuzluk iddialarıyla yargılanan Jet-Pa Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz hakkındaki suçlamalar 7.5 yıllık zamanaşımı süresi dolduğu için ortadan kalktı. Mahkeme ödediği 150 bin YTL kefaletin Akgündüz’e iadesine karar verdi
Dolandırıcılık ve yolsuzluk iddialarıyla yargılanan Jet-Pa Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz’e de zamanaşımı piyangosu çıktı. Almanya’da Türk vatandaşlarını dolandırdığı gerekçesiyle 4 yıl 2 ay hapse mahkûm edilen Akgündüz hakkındaki suçlamalar 7.5 yıllık zamanaşımı süresi dolduğu için ortadan kalktı. Mahkeme ödediği 150 bin YTL kefaletin Akgündüz’e iadesine karar verdi.
Hürriyet'in haberine göre Almanya’daki bazı Türk vatandaşlarını dolandırdığı gerekçesiyle 4 yıl 2 ay hapse mahkûm edilen, JET-PA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz hakkındaki dava, 7.5 yıllık zamanaşımı süresi dolduğu için ortadan kalktı. İsviçre bankalarındaki hesaplarına konan tedbir ve yurtdışına çıkış yasağı kaldırılan Akgündüz’ün tahliye olabilmek için ödediği 150 bin YTL kefalet de iade edilecek. Fadıl Akgündüz’ün kendi el yazısıyla besmeleyle başladığı, "Esselamünaleyküm ve rahmetullahi ve bereketuhu" diye bitirdiği mektuplarla Almanya’daki vatandaşlardan yüksek kár payı vaadiyle para topladığı ve çoğu gurbetçi vatandaşları dolandırdırdığı iddia edilmişti.
19/12/2008
Yani gülermisin ağlarmısın derlerya aynı o durum.
Ergenekonda güzünün yaşına bakmayan en ufak şüphede dilediği gibi dilediği insanı arayıp bulan savcılarımız, hakimlerimiz nerdeymiş acaba? Böyle zaman aşımına uğratıp sonrada salmışlar,
Bu kişi inançlı insanların duygularını kullanarak hatta dini kullanarak, deniz feneri, yimpaş'ın yaptığı gibi, gurbette sılaya ahsret onca yıl çalışıp çabaladığı birikimini gasp edip servetine servet katmıştır, zamanın iktidarıda bu zaatı dolaylı yollardan korumuştur.
Haram paradır, başkalarının alın teridir, Sivas'a yatırım geliyor haram paradan hayırmı gelir gelir diyorsanız sindirebiliyorsanız buyursun gelsin 5 yıldızlı otel değil 7 yıldızlı bile yapsın hayırlı uğurlu olsun.
Burada ben suçu jet Fadıl!a bulmuyorum en büyük suçlu buna göz yuman dönemin yönetimi ve devlettir. Böyle bir şeyin benzerini avrupada göremezsiniz.
|