Cevap: Bahçeli, Ülkücüler uyanık olmalıdır
partili değilim bahçeliyi sevmem ama sevmeme nedenlerim baska parti içinde tabana yaptıgı hal ve hareketlerdir.. sadece burda bazı kişilerin derdini anlamıs değilim.yani diyelim ki chplisindir derdin gelip bahçeliye çatmak değil kendinde bi kusur varmı ona bakmak yani boş muhabbetler bunlar. anlatabilmişimdir insallah. fitne fesata yol veren sizlersiniz ortalıgı karıstırmak değil sizin gibi yok zamanında sunu yasadım bunu yasadım diyipte böyle davasına ihanet edenleredir sinirim yaşadıysan sagda solda söylemek içinmi yaşadın o zamanın şartlarında bu şuuru tasıyan tüm ülkücü gençlik bunu yaşardı sende yaşadın şimdi 5 bin şehit verdik sorabiliyomusun hesabını sen vatanın bekası için mücadele verirken şimdi aynı masaya oturdugun akp hükümetindeki tüm milletvekilleri napıyordu onların vatan memleket meselesi diye bir düşüncelerimi yokmuymus ki ?. yanlıs kişilere muhalafet oluyosunuz yanlıs kişileri savunuyosunuz . benim elhamdulillah kendimden şüphem yok bu davada cile ceksem yanıma bırakır lafını etmem senin gibi .gereken oydu yapıldı. selam ve dua ile.