Alıntı:
ŞAHBEY Nickli Üyeden Al?nt?
53. MADDE OKUYUN BİR ZAHMET.....hükümetin hazırladığı Anayasa değişiklik teklifi, sendikal haklarla ilgili önemli düzenlemeler içeriyor. Paketin en önemli maddelerinden birisi memurlara toplu sözleşme hakkının verilmesi olarak ön plana çıkıyor. Yıllardır kamu çalışanlarının önemli bir talebi olan toplu sözleşmeli ve grevli sendikal haklara kavuşmalarıyla iş dünyasında adaletsiz olarak görülen sendikal haklar memurlara da sağlanmış olacaktır. Bu nedenle EVET EVET
|
-----------------------------------------------------------------------------
Hangi bakış açısıyla evet dediğinizi şimdi daha iyi anlıyorum. Ne diyorsun
''Yıllardır kamu çalışanlarının önemli bir talebi olan toplu sözleşmeli ve GREVLİ sendikal haklara kavuşmalarıyla iş dünyasında adaletsiz olarak görülen sendikal haklar memurlarada sağlanmış olacaktır.''
Ah be arkadaşım eğer sen bu sözleri AKP liderlerinden dinlediğin şekliyle almışsan veya anlamışsan onlar yalanlarına senide alet etmişler demektir.
o 53. maddeyi iyi incele kardeşim GREV hakkı kesinlikle yoktur. ve toplu sözleşmede son söz yine hükümetindir ister kabul eder ister reddeder.
çalışanların itiraz hakkı yoktur.
yani kafasında ne verecekse onu verecek yani bugünkü durumdan farkı yok.
Ancak GREV hakkı olsaydı size hak verirdim .
ama dinimizde yalanla insan kandırmak Muaviye taktiği olmuştur. Muaviye de Muhammed efendimize (S.A.V) ve Hazreti Ali ye karşı savaşı kazanabilmek için mızrakların ucuna kuranı kerim yaprakları takmışlardı. Yani çok çirkin ve adice bir oyun.
Sırf bu yalandan dolayı bile olsa oyum HAYIR olacaktır kardeşim.
Ayrıca Emeklilerin ne kadar hak kaybına uğrayacaklarına dair bazı bilgiler verdim
açılan diğer konulara bakabilirsin.
Ben Bu hapı yutmayacağım. Siz yutmak isteyebilirsiniz ama son pişmanlık fayda vermez.
Sevgilerimle