Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 01.09.2010, 03:32   #27
Kasım Öktem
Tecrübeli Yiğido

Kasım Öktem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kasım Öktem Şuan Kasım Öktem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.06.2013 03:34

Tecrübe Puanı: 646 Kasım Öktem FAZLA SÖZE GEREK YOKKasım Öktem FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Bahçeli, Ülkücüler uyanık olmalıdır

Bahçeli'yi ben de fazla sevmiyorum.
Rahmetli Muhsin Başkan'ı Mhp'nin başında görmek isteyenlerden birisiydim.. ( Yeni parti kurmasaydı belki de başbakandı) ..

Yorumlara gelince
Bir arkadaşımız eşi yok çocuğu yok falan demiş.
Peşinden gittiğiniz MFG yi biraz açıklayabilir misiniz ??

Alıntı:
Sivaslilar.Net Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Anayasa değişikliği referandumunda milletten ‘Hayır’ oyu İsteyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mevlana meydanında Sivaslılara hitap etti. Bahçeli’de Erdoğan gibi Sivaslılardan Yazıcıoğlu’na atıf yaparak oy istedi .

Kaynak: Gazete Izci
Mitinge ben de gittim.
Yazıcıoğlu'nu kullanarak oy istemedi.
Konuşmasını tam olarak yazamayacağım ama:
Konuşmasının başında Merhum Muhsin başkanı ve Rize'de heyelanda hayatını kaybeden vatandaşlarımızı andı Allah'tan rahmet diliyorum dedi. Özü böyleydi.

Birileri gibi ağlayıp zırlamadı, duygu sömürüsünde bulunmadı. Sakin bir şekilde konuştu. Haber Kaynağı taraflı anlatmış herhalde.

Bahçeli yerine başka birisi gelirse Mhp bence hatrı sayılır derecede oy kazanır. Çünkü toplum içerisinde bir antipati oluşturmuş durumda kendileri.
Ama gelecek bu kişinin de tanıdık birisi olması gerekli. Mesela Yusuf Halaçoğlu veya Ümit Özdağ gelebilir.

Kılıçdaroğlu gibi birisi bile Chp'nin oylarını %6 -%7 artırdıysa gelin MHP'deki değişimi siz düşünün..

Konu Kasım Öktem tarafından (01.09.2010 Saat 03:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Kasım Öktem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif