Alıntı:
35gürün58 Nickli Üyeden Al?nt?
Ülkenin zararına çalışıyor dediğin CHP ve Kurucusu Mustafa Kemal olmasaydı şu an belki isminiz ''Aleksi Pedri'' olurdu. Gerçi o zamanda düşünsel olarak izinde olduğunuz dedeleriniz Yunanistan ile birlikte Atatürkün Ölüm fermanını tüm yurda yaydılar ama başaramadılar Kuvvayi Milliyeciler (Milliyetçiler) Vatanımızı kurtardı.
Devlet demir yolları,Uçak sanayi, sümerbank,Kömür letmeleri,Etibank,İşbankası,
nice yatırımlarla savaştan çıkmış bir ulusu ayağa kaldırdı.
Milleti padişahların ümmeti olmaktan çıkardı Vatandaş yaptı, 1947 di itibariylede
176 ton altın hazinede vardı.
Çok değil 11 yıl sonra Erdoğan ın övdüğü parti iktidara geldi ve 1958 yılı itibariyle
İMF teslim olduk. şimdi bunların ne anlama geldiğini sorsam anlayacağınızı sanmıyorum.
Çünkü slogancılık ve Biat kültürü gözlerinize, akıllarınıza maalesef perde indirmiş,
ne yapalım bu millet gerekirse bir Kurtuluş savaşı daha verir.
Yaşasın Türk Ulusu, Yaşasın Halkımız ,Yaşasın Bağımsızlık.
Sevgilerimle,
|
imzamı atıyorum , keşeke sana bu yazın için teşekkür edip katılmak zorunda kalmasaydık ama memleket ne günlere kaldı ne için teşekkür ettiğimiz düşündükçe çıldırıyorum , hangi çağda bugüne kadar hangi güzelliklerini yaşadıklarının farkıda değiller
o hiç saydıkları insanlar olmasaydı bugünkü şuan selle boğuşan pakistandan farkımız yoktu, kız okullarını cayır cayır yakan taliban ülkesi afganistandan farkımız yoktu onlarda müslüman bizde ama orada içmeye su yatmaya yatak yok biz ise her akşam bu ülenin meydanlarında döke saça basa tıkınan iftar açıyoruz bunun nimetini kime neye borçlu olduklarını bir türlü kabullenemiyorlar, yazıkki o aziz hatıralara saldırıyorlar