Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 02.09.2010, 13:05   #543
engineer58
Yiğido

engineer58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

engineer58 Şuan engineer58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.07.2014 10:18

Tecrübe Puanı: 745 engineer58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
başkanınızın her döneminde ödemelerde muslukları kendi parti belediyelerine akıtıp, bin dereden su getittirip işi yokuşa sürüp diğerlerine damla damla verirse bu normaldir.
Bunu da göz önünde bulundurup objektif bir gözle bakmanızı salık veririm.
Başkanınız demişsin Melih Gökçeğe 1 oy dahi vermedim vermemde bilip bilmeden sallamayınız,objektif gözle diyosunuz çankaya belediyesini herkes bilir siz neye dayanarak savunuyosunuz şaşırdım açıkçası,objektiflik bu olsa gerek! Mesleğim gereği çankaya belediyesinin icraatlarını! yakınen takip ediyorum, konut projesi rüşveti 600 tl büyük projeler 1500 tl gibi rüşvet levhası oluşturan ilk ve tek belediyedir mesela Ayrıca çalışanlarının etnik kimliklerinin nasılsa hep aynı yerden gelmesi,gelen paraları nerelere harcadıkları hepsi bilinir zaten , neyse gerçi konu aslında bu değil onun için fazla uzatmak istemiyorum,Kal sağlıcakla
engineer58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar engineer58'e Teşekkür Ediyor...