03.09.2010, 22:51
|
|
|
Usta Yiğido
Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
|
Cevap: Bahçeli, Ülkücüler uyanık olmalıdır
Alıntı:
Arif Coşkun Nickli Üyeden Al?nt?
Dilsad kardeşim en az bende sizin kadar darbe karşıtıyım. Bundan emin olabilirsiniz.Darbenin askerinede sivilinede karşıyım. Çünkü darbe gerçekten iyi bir şey değil. O Tarihlerde ben 17 yaşlarındaydım. Bende durduk yere askerden hatta sivil polisten dayak yedim. Heleki o dönemde bu kadar tv. kanalları yok, tek bir kanal var TRT1 oda öyle herşeyi göstermiyor, şimdiki gibi böyle cep teli, gizli kamera vs. nerde. Size katılıyorum keyfi zorbalık işkence mutlaka olmuştur, idamlar oldu olamdı demiyorum.
Darbe demek kan demek darbe demek gözyaşı demek, adı üzerinde darp ediliyor çünkü. Darbe oluşturacak girişimlerden neden olabilecek şeylerden millet olarak halk olarak uzak durmlıyız.
Benim demek istediğim, ortada fol yok yumurta yokken, 30 yıl maziye karışmış bir olay şimdiki gençlerin yüzde 80'ni nerddeyse 12 Eylül ne onu bile bilmiyor. Çünkü o zaman hayatta bile değilmiş. Aha darbe olacak yok sivil anayasa yapacaz diye boş gündem yaratmalara kızıyorum. Bu ülkenin daha ciddi meseleleri dururken, başta terör, işsizlik, yoksulluk, bunlarla uğraşmak yerine, bu başarısızlıklarını örtmek için darbeydi, çekiçti, balyozdu gibi gündem değiştiren konularla halkı oyalamalarına kızıyorum.
Hem bu ülkeye darbe gelmez, gelseydi "90 yılında gelirdi, gelseydi 2000 yılında gelirdi. Acaba o zaman neden gelmedi? 2010 dada gelmez 2020 dede gelmez çünkü dünyayla birlikte çok şeyler değişti. Boşa yaygara yapıp gündem saptırmaya hiç gerek yok. Bakın artık koyunu, ineği yurt dışından ithal ediyoruz. Buğdayı bile yurt dışından alıyoruz.Bize neler oldu böyle? Bu ülke bu hale nesıl getirildi? Bırakalım şimdi darbeyi, hikayeyi, masalı gerçek hayata dönelim memleketin halledilmesi gereken o kadar çok işi varki.
Nerede görülmüş, dünyanın hangi ülkesinde var, ekonomisi büyürken halkın daha çok fakirleşip yoksullaşması. Uyanalım gerçek hayata dönelim artık. Bunun için bir şok mu gerekiyor ne gerekiyor acaba?
|
Arif abi amenna haklisin haksizsin'da demiyorum Türkiye'deki durum icler acici degil , ama geçmiste yasanmis deyip bir kenara atmakla'da olmazki . 30 yil geçsede 60 yil geçsede bir gün gelecekti ki Türk Milleti hesabini soracakti , o gün niye 12 Eylül olmasin ?
Oyuna gelme diceksin onuda biliyorum , ama ne Mhp ne Akp ne Chp ne Bbp zararli veya karli cikicak . Milletimiz için ne hayirlisi o olacak. Ben buna inanmak istiyorum bir Ülkücü olarak insaAllah'da yanilmam.
Bence olay tamamen bu Degiscikligi Akp'nin baslatmasi ve sözcüsü R.Tayyip Erdogan olmasi, dert bu sorun bu. Yoksa kim istemez Hak yerini bulsun .
Benim içerde hala Ülkücü abilerim varsa Hayir diyemem , kusura bakmayin.
13 Eylül 'de Hayat devam ediyor unutmamak lazim..
|
|
|