Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Bahçeli, Ülkücüler uyanık olmalıdır
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.09.2010, 23:26   #47
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09

Tecrübe Puanı: 1120 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Bahçeli, Ülkücüler uyanık olmalıdır

Alıntı:
35gürün58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın Dilşat Hatun,
Yazıyı öyle bir bağlamışsınız ki sanki 12 Eylülü savunan biri var yada bizmişiz gibi
çok enteresan oysa 12 Eylül e o zamanki referandumda Hayır diyen %8 lik grubun içinde var olmakla her zaman gurur duyarım. O zaman oy kullandınız mı bilmiyorum kullandıysanız ne verdiğinizi siz biliyorsunuzdur o konuyu ancak size ve vicdanınıza bırakabilirim.

Bizim üzerinde durduğumuz konu Yasayı hazırlayan AKP nin 12 eylülle 30 yıldır bir sorununun olmadığı ve 12 Eylülden yararlanan tek siyasal görüşe sahip grup olduğudur.
Üstelik bu referandum maddesindeki 15. maddenin fiiliyatta hiçbir hükmünün olmadığını sağır sultan biliyor onlar bildiğine göre herhalde sizde biliyorsunuzdur.

4 ay kadar önce CHP 15.maddedeki zaman aşımının kaldırılması ve işlememesi için Meclise yasa teklifi verdi (bakınız söz verdi, laf etti demiyorum) bu yasa teklifi AKP nin oyları ile reddedildi bunu biliyormusunuz ?
12 Eylülden hesap sormak isteyen böyle yaparmı. Nerede samimiyet.?

Şimdi 12 Eylülde zaman aşımı doluyor tüm hukukçuların ortak görüşü hesap sorulamayacağıdır.
Gerçi 30 yıl önceye gitmeye de gerek yok 27 nisan muhtırasını veren Büyükanıt a ne yapıldı ? Üstün hizmet madalyası verildi.. Nerede samimiyet.

İşte bu nedenle Sayın toprağım, Benim zekam bunları sorguluyor bir türlü kandırılamıyor, Erdoğanın dediği gibi bunları hap haline getireceğiz yutturacağız
lafına karşı sorgulayan ve araştıran biri olarak ben bu hapı yutmayacağım.

doğru olan katıldığım tarafınız şu 12 Eylülde en çok acıyı CHP-MHP-Ülkücüler ve sol gruplar çekmiştir. bunda hemfikiriz,
AKP sadece her konuda olduğu gibi bu konununda istismarını yapıyor kandırabildiğim kadar kandırırım diye.
Saygılarımla

411 oy'la Basörtü yasasini kabul etmeyen'ler kim aceba ? Hani bir ara Mhp'de destek cikiyor'du MHP'nin zerre kadar degeri yok artk Ülkücülerin gözünde .
Akp"nin savunmasini beklemeseydiniz o zaman , nerde Mhp nerde Bbp nerde Chp ? Madem bizler çok zarar gördük , hani nerdeyiz ? Yapmayin Allah askina bu kadar olur mu ya .
Yok yani Akp'nin ne yarari olabilecek ki bu degisiklikten ?
Adamin esi yardima gidiyor o bile laf oluyor ,,,

Velhasil kiminin can düsmaniyken Ülkücü kardesleri olduk ... köprüyü geçene kadar
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor...