Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 08.09.2010, 19:02   #714
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58

Tecrübe Puanı: 4567 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

Bu vatan yillardir elden gidecek senaryolariyla uyutulduk. Disgüclere ülkemizi icten bölecekler denildi. Ben ilkokula basladigimdan beri zayif olan tabakanin bu feryatlarla kendilerini güclendirdiklerine sahit oldum. Simdi yine ayni tellallar ortada, vatan elden gidecek nidalariyla kendi rantlarini koruma derdinde. Ben su andaki demokrasiyi milletim icin yeterli bulmuyorum ve daha iyisi yapilana kadar refaranduma sunulan anayasanin iyi oldugunu düsünüyorum.
Anayasa degismekle ne vatan elden gider ne de devlet. Sadece bu anayasa ile kendisini milletin üzerinde görenler milletin seviyesine iner. Tüm panik bundan kaynaklaniyor. Tümgeneral Örnek´in sandalli Hasan´la esit olmasini kabullenememek. Ama öyle ya da böyle 13 eylülde esit olacagiz. Cok sükür bu günleri de gördüm. Bayramdan sonra gelecek bayraminiz simdiden kutlu olsun.
13 eylülden sonra farki farkedecek vatandaslarimizin keske ben de evet deseydim, nasil yanilmisim dediklerini duyar gibiyim.
Bir de bunu izleyin. Kaniniz donacak.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]