Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.09.2010, 10:25   #747
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4553 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Darbe için zemin hazırlayıp,sonra da darbe gerekliydi deyip kendini iyi iş çıkarmış,haklı bir iş yamış gibi göstermenin manası yok!
Bu millet yüzyıllardır beraber yaşamış ancak 75-80lerde düşman kesilmiş ne olmuşssa!?

Size katılmamak mümkün değil bu darbe olaylarına maruz kalmış ve bütün zorluklarını yaşamış bir vatandaşım ne olduysa 1977 -1980'den sonra oldu ben şahsen o günlerde askerden yeni gelmiş genc bir delikanlıydım anarşiden terörden sokağa cıkamaz olmuştuk her gün onlarca insanımız ölüyordu polisimiz ikiye bölünmüş pol bir, pol iki diye öğretmenlerimiz bölünmüş devletimiz büyük bir zaaf içine düşmüştü darbecilerde bunu 3-5 sene hiç bir şey olmamış gibi izlediler 12 eylül sabahı uyandığımızda askeri darbe oldu kimse evinden dışarı cıkmasın denildi ve bu tarihten sonra ne terör,ne anarşi,nede insanımız öldü ortalık süt limana döndü taki pkk terörü başlayana kadar peki bu kadar etkiliydinizde gecen bu sürec içinde neden 6-7 bin insanın ölümüne göz yumdunuz neden daha önce müdehale etmediniz bunun tek acıklaması var Kenan evren darbe için kendine ve yandaşlarına zemin hazırlayıp haklı pozisyonuna girmek için bütün bunlara göz yumdu tabi burada o dönemin başbakanı sülayman demirelide atlamamak lazım en az kenan evren kadar suclu bu adam o dönemde darbecilere bu zemini ayarlayan aciz bir başbakandı ben asla darbecileri savunmuyorum benim bu referanduma karşı cıkmamdaki sebep eksik olan maddelerdir recep bey bu oylamada halkı kandırma yolunu secmiştir bazı hassas maddelerin arkasına sığınarak oy toplamak istemesi benim karşı tepki göstermeme neden olmuştur kaldıki ben bazıları gibi klavye başından atıp tutanlardan değilim ben bu akp'ye 2 dönem oy verdim doğal olarakta bu partiyi eleştirmekte kendimi haklı görüyorum eleştirilerim bazılarının çok zoruna gitsede bu konuda asla taviz vermemeyi kendime ilke edindim ya adam gibi kanun maddelerini cıkarır yada eleştiriye devam yani HAYIR