Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt?
En cok dikkatimi ceken, sitede sürekli hayir kampanyasi yapan üyelerin su ana kadar herhangi bir yorum yapamamasi. Neredeler, tebrik etmekte bir erdemdir.
|
Referandum sabahı oy verip İzmir'e yola çıktık.Tüm gün gelişmeleri takip ettim.Şaşırtıcı değildi tabii sonuç,belliydi.Evetiniz HAYIR'lı olur inşallah geleceğimiz için...
Şu an dalga konusu olan mesele ise ağlanacak halimize gülmek gibidir.Okuyunca ben bile gülmedim desem yalan olur.Ancak buna bu kadar gülmek,dalga geçmek yerine oturup bir düşünmek gerek.Neden?
Seçim öncesi buna benzer birçok şey duydum.Örneğin apartmanımızda Mhp'li olan ve HAYIR diyeceğini belirten bir kadına seçmen kağıdı gelmedi.Biz ilgilendik,muhtardı,belediyeyd i derken kayıtlı olmadığı söylendi.Olacak iş değil,ilk defa oy kullanacak biride değil,ben kendimi bildim bileli orada ve oy kullanıyor.Buna benzer bir olay daha.Senelerdir İstanbul'da oy vermiş birinin kaydı silinip memleketine gönderilmiş.Kimsenin haberi yok hiç birşeyden.Bu fişlenmek değilde ne olabilir acaba.Ve tabii bu sadece 2 örnek,daha birçok kişiden duydum bunları...
Her neyse,tekrar evetinizi tebrik ediyor,boşbakan,pardon başbakanınızla mutlu gelecekler diliyorum,büyük bir umutla...