Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - UYAN TÜRKİYE...
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.09.2010, 11:10   #23
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54

Tecrübe Puanı: 1016 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: UYAN TÜRKİYE...

Parayı İHH getirdi.
İngiliz The Daily Telegraph, AKP'nin yalanladığı "İran AKP'ye 25 milyon dolar bağışladı" haberinde ısrarlı. Gazete "Haber doğru, parayı İHH aracılık etti" dedi.
İngilizlerin ünlü siyasi gazetesi The Daily Telegraph, Türkiye'de bomba gibi gündeme düşen bir iddiada bulundu.
Gazete "İran Türkiye'nin iktidar partisine referandum kampanyasını yürütmede destek için 25 milyon dolar bağışladı' diye yazdı. AKP kendini zor duruma düşürecek bu haberi jet hızıyla yalanladı ama gazete haberinde çok ısrarcı.
HABERİ RÜYADA YAZMADIK
Gazeteport'ta yer alan habere göre; Daily Telegraph Dış Haberler Masası Sorumlusu Con Coughlin "Haber halen yayında. Geri çekilmedi. Bizde haberler rüyada görülerek yazılmaz" dedi. Haberlerin sonuna kadar arkasında olduklarını belirten Coughlin "Para İran'lı Ahl-Beit kuruluşu tarafından İHH üzerinden Erdoğan'a ulaştırıldı" iddiasındada bulundu. İnsanı Yardım Vakfı (İHH), Gazze'ye yardım götürürken İsrail'li askerlerin saldırısına uğrayan Mavi Marmara baskını ile Türkiye'nin gündemine oturmuştu. İHH'nin ABD tarafından terörist örgütler listesine alınması konusunda Kongre'de büyük baskı bulunuyor.
Gazetenin İddiasına göre, ismi açıklanmyan batılı diplomatlara dayandırılıyor ve şu ifadeye yer veriliyor.
"İslami partinin lideri Erdoğan, seküler Türk anayasasını ortadan kaldırmak için başvurduğu referandum kapmanyası için İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad'tan 25 milyon dolarlık bir bağış aldı.Bunun yarısını referandum da ödendiği diğer yarısınında genel seçimlerde ödeneceği yönünde.
Kaynak: Sözcü

Bu gazetede onların yandaş medyasımı acaba, haber doğrudur, yanlıştır bakalım artık zamanla herşey belli olur.

AKP söz konusu gezete için kapattırma davası açacakmış.
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...