Alıntı:
bilal kose Nickli Üyeden Al?nt?
Ben yurt disinda yasiyorum degerli hemserim yurt disina goc son bes alti yilldir en az sevyede istatisliklere baka bilirsin bu millet unutmadi kaymakimin tokatlanisini yabanci devlet adamlari karsisinda el pence divan duruldugunu bizim devlet buyuklerimiz yurt disina geldiginde rendavu bile verilmedigini simdi tam tersi dunya buyukleri erdogandan rendavu alabilmek icin sirada bekliyor. 
|
İstemeyerk kulak misafiri oldum sohbetinize ancak Bilal'ciğim şöyle bir durum da var.
Vize durumuna bir bakman yeterli, bize hangi ülkeler vize uyguluyor yada uygulamıyor. Eskiden Avrupa ülkeleri bu kadar üzerinde durmuyor Türkiye'den gelen kaçak yada farklı yollardan gelenleri kabul ediyordu. Son 5-10 yıllık süreçte artık kaçakta olsa ilticada etmiş olunsada artık eski ortam yok, yalandan nikah yapsan bile farklı yöntemlerle ortaya çıkarıyorlar artık. Azalma bu zorluklardan olsa gerek. Şuan avrupa devletlerinde vize kalksın Türkiye'nin yarısı boşalır. İlk başta ben giderim
Başbakanımızdan randevu almak için sıra beklemeleride sanırım karizmatik uzun boylu, yakışıklı olmasından kaynaklanıyordur