16.09.2010, 16:54
|
|
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4546 
|
Cevap: UYAN TÜRKİYE...
Alıntı:
bilal kose Nickli Üyeden Al?nt?
Bazi konularada haklisin abi.
Biz verebildigimiz oy kadar konusmaliiyiz.
Biz rahat ve luksun icinden oyle goruyoruz.
Biz avrupada yasiyoruz hergun vatan hasretiyle hergun turkiyeden duyacigimiz gurur verici haberleri bekleyerek yasiyoruz
benim okul yiillarim turkiyede gecti abi yani cok sonradan geldim ben avrupaya sosyal sektorde gorev yaptigim icin avrupalinin birazcikta olsa turkiye hakkindaki nabzini iyi biliyorum.
Hic unutmam ecevit donemiydi galiba benim musterim olan bir belcikali bana sizin basbakan hastaalinmis turkiyede ekonomik kriz olmus dedi inan diyecek bir soz bulamadim.dusun basbakan hapsirinca turk ekonomisi nezle oluyor.Tabiki elestireceksin verdigin oyun hesabini soracaksin bende bir defa nasip oldu verdim oyumu memurun emeklinin bagkurlunun durumu akp iktidarindan once cokmu iyiyidi abi ben baska tukiyede yasamadim abi insanlar ekonomik krizen dolayi intihar ediyordu Benim koyum yildizeli sandalkoyu gidip bakin kapisindaa aferdersiniz esigi olmyanlar insanlarin bugun taksiler kapilarinda tarim aletlerinin her turlusu kesinlikle yanlis anlasilmasin bende o toplumun icinden geliyorum gecmis yillarla 2003 ten sonraki yillari kiyaslama yapiyorum Amanyada irckcci saldirilarssdan dolayi bir ciok isnanimiz can verdi kimse gelipte hesabini soramadi ama bundan iki yil once belcika hapishanisinde iskeceden olen degerli bir hemserimiz hemde sivasli degerli iki bakanim geldi hasabini catir catir sordu ve iki gardiyan hemen aciga alindi suan hapisteler. ben farki gorerek degil yasayarak gordugum icin yorum yapiyorum abi saygilar.
|
İşsizin, Emeklinin,asgari ücretlinin,bağkur emeklisinin,fakirin,fukaranın, dulun,yetimin durumları bu iktidardan önce iyi değildi bunu kabul ediyorum ancak sn erdoğan bu kadar oyun nasıl aldı sanıyorsunuz işte bu saydığım topluluklara verdiği sözle bu iktidara cıktı aradan 5 sene gecti bu dönemde yetiştiremedi dedik 5 sene daha zaman tanıdık yine yapmadı 8 sene oldu bu insanların durumunda önemli bir değişiklik olmadı.Bir adam söz veripte yapmıyorsa onda ya allah korkusu yok yada yalan söylüyor en büyük eksiğimiz ne biliyormusun bilal kardeşim ölümüne parti tututyoruz takım tutar gibi tutuyotuz liderimiz ne söylerse doğrudur diyoruz işte buda bizi bir arpa boyu ilerletmiyor liderde senin gibi benim gibi bir insan tabiki hata yapacaktır ama biz hata yapsada onun her yaptığı doğrudur mantığı gecerli yanlış anlama yazdılarımın seninle hiç bir alakası yoktur sizi samimi buldum bazı konuları paylaşıyorum hepsi o kadar